14 huhtikuuta 2012

Vitamin C+ kirkastava tehohoito

Voitin Lenoren naistenpäivä-arvonnasta Lumenen vitamin C+ tuotepaketin.

"Lumene Vitamin C+ -tuotteiden sisältämä suomalainen lakka on yksi maailman vaikuttavimmista marjoista. Sen ainutlaatuinen nektari ja siemenöljy vahvistavat ja hoitavat ihoa monipuolisesti. Ihon ikääntymistä ennaltaehkäisevä lakan siemenöljy suojaa ja vahvistaa ihoa. Lakka on erityisen terveellinen C-vitamiinipitoisuutensa takia: lakassa on kaksi kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa. Lakkanektarin detox-ominaisuudet edesauttavat ihon kirkastumista ja heleytymistä. Anna ihosi nauttia suomalaisen lakan voimasta."
Alla olevasta kuvasta huomaa, että olen ottanut jo käyttööni Kirkastavan tehohoidon. Normaalisti jos saan esimerkiksi töistä tämmöisiä voiteita, annan ne yleensä Äitille eteen päin. Koen että oma ihoni on vielä sen verran teini, että se tarvitsee vain lähinnä "finnivoiteita" eikä "ryppyvoiteita". Näissä tuotteissa tein kuitenkin poikkeuksen ja päätin pitää ne vain itselläni. Talvi on ollut aika rankka, ja naamankin iho on jotenkin utuisen harmaa. Alan myös olla pikkuhiljaa siinä iässä, että ryppyjen ennaltaehkäisy kannattaa aloittaa :-D. Olen vältellyt aikapaljon tämmöisiä "rasvaisia päivävoiteita" tosiaan sen takia, että ihoni on ollut aina aika rasvainen ja taipuvainen akneen.  Huomioni kiinnittyi kuitenkin enemmän sanaan "heleyttävä" - ei se kuulosta mummojen voiteelta.

No, sitten asiaan. Mitä mieltä minä olen ollut alla olevasta tuotteesta? Toimii! Yksi painallus riittää antamaan sopivan energiaboostauksen iholle. Se levittyy nopeasti, tuoksuu hyvälle ja imeytyy äkkiä. Ideana on levittää tehohoito päivä/yövoiteen alle. Itse olen lätrännyt tämän kanssa nyt koko talviloma viikkoni ja kuten huomaatte, pullosta on kulunut jo aika paljon n. 1/5 osa. Eli fiksumpaa varmaan olisi jos tätä käyttäisi ns. tehoboosterina pari kertaa viikossa kun iho tuntuu harmaalta ja ankealta. Tästä päivästä lähtien aion myös testata koko Vitamin C+ sarjaa kokonaisuudessaan: päivävoidetta & silmänympärysvoidetta, jotta pystyisin paremmin arvioimaan onko tuotteissa todella tehoa.
Tätä tehohoitoa voin suositella lämpimästi kaikille (23+ vuotiaille [suositus 25+]), jotka tarvitsevat hieman energiaa naamaansa. Toimii myös varmasti hyvänä lahja-ideana äitienpäivänä ;-) Ainakin oma äitini oli hieman katkera kun pidin tuotteen itselläni vaikka hän saikin testata sitä. Soriii, ehkä saat omasi lahjaksi :)

2 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Tuo olisi varmaan hyvä tälle rypistyvälle nassulle. ;) Olisikohan aika vihdoin siirtyä niihin ryppyrasvoihin, kun tuli tuo 25 täyteen. =D

janni kirjoitti...

Mulla on tota samaa sarjaa se "ravitseva tehohoito". On nimittäin naama vähän kuivunut tossa talven aikana (vaikka yleensä mun iho ei oo ikinä kuiva :D), mutta siis piti vaan sanoa, että sekin on ihan super hyvä! Laitoin pari kertaa ja ei ollu naama enää kuiva :)