14 huhtikuuta 2012

Uudet tuolit

Löysin kirppikseltä uudet keittiönpöydän tuolit. Hinta oli aluksi 20e/kpl, mutta minun äitini, vanha kunnon tarjoushaukka (mistä lie oppinut itsekkin tapani) sanoi että tingitään 50e koko setti tai jääpi ostamatta. En tiennyt että se on edes mahdollista itsepalvelukirppiksellä. No, myyjä aluksi totesi että eihän voi päättää, kun omistaja ei ole paikalla ja "on se kuitenkin kolmenkymmenen euron vähennys". Äiti pyysi myyjää soittamaan kirppiksen omistajalle ja kun myyjä sitten lopulta vastahakoisesti sanoi "okei" ja soitti sieltä tuli heti vastaus "Myy pois vaan". Tuoleille tulee kuitenkin hieman lisähintaa kun ne pitää vielä hioa ja maalata uudestaan. Ostin k-raudasta valkoista himmeää kalustemaalia vaikka myös muutkin värit houkutteli. Ehkä se valkoinen kuitenkin minun sisustustaidoillani on ihan ok.
Mitäpä tykkäätte?

11 kommenttia:

Qtja kirjoitti...

Haluun kans! Valkoset pinnatuolit näyttäs niin hyvältä meiän keittiössä mmmm... Aikamoinen löyty kyl et noita oli vielä neljä, tuntuu et nuo on tosi haluttuja :O

RagDoll kirjoitti...

Hiomista ja maalia pintaan, niin avot! Kuin uudet<3

tuijja kirjoitti...

Aijai, just hyvät :)

werdy kirjoitti...

Itellä on 2 tollasta samanlaista, meinasin vetästä pinkiksi ihan pokkanaan...

emmi kirjoitti...

oijoi! täydelliset. himoitsen vanha, puunväristä ruokapöytää ja noi sopis siihen kuin nakutetut! ah<3

lindam kirjoitti...

Herkulliset! Mä vetäisin varmaan ihan pokalla jokaisen eri värillä, esim. turkoosi, pinkki, keltanen... tai sit kaks samalla värillä ja ne kaks muuta eri värillä..eli yhteensä kolmella värillä :D Nojoo, ihanat! :D

imlacking kirjoitti...

Mulla on kans hakusessa noita samoja tuoleja. Mies ainakin sanoi, että niillä on porukoiden luona noita ja saadaan kai hakee ne sieltä. En vaan oo varma, että monta niitä on.

Ida löysi joskus noita tuoleja 3e! kappalehintaan o_O: http://ida365.indiedays.com/2011/07/28/loytoja/

aba kirjoitti...

Pisteet äidille ja tinkaamiselle. Olin just ekotorilla ja tinkasin lampusta, pöydästä, hyllystä siihen asti, että itsekin nolostuin. Neuvottelin vielä kaupan päälle ruotsalaisen pikkutuhman sarjiskirjan. Hih.

Anonyymi kirjoitti...

ihan mahtavat tuolit, oisin itekin ostanut jos olis saanut noin halvalla!

Mirette kirjoitti...

Qtja: Joo, en edes tiedä mistä se ajatus yhtäkkiä sinkoutui että tuolit voi ostaa myös kirppikseltä. Hyvä näin.. sain halvemmalla kuin esim sotkasta ja nää on paljon coolimmat.

Ragdoll, jep, vielä kun jaksais hioa.. toivon että äiti innostuis kun ne on sen luona vielä tuunausta varten :D

tuijja: jep. Musta värikin houkuttais kyllä.

werdy: Varsinkin jos sisustus on muutenkin tosi "kontrastinen" niin pinkki vois olla cool.

emmi: hihii, ei muutakun kirppiksiä kiertelemään. Harmittaa etten oo yleensäkkään tajunnut ettiä huonekaluja kirppikseltä. Ne on paljon persoonallisempia :)

lindam: Joo mulla kävi mielessä.. Turkoosi, kirkkaanpunainen ja mustakin houkuttais. Mietin että onko se ihan blaah laittaa valkoiseksi.. mut pystyyhän ne sitten joskus maalata uudestaan.

imlacking: No se on kyllä hyvä löytö ollu! :)

aba: Jep, mun iskä on ehkä pahin tinkaaja ikinä ja sne kanssa kannattaa ostaa jotain isoa ja kallista (esim pyörää) mutta ilmeisesti mun äitikin on ton taidon oppinut :)

anonyymi: joo, ja itseasiassa noita oli myynnissä ruskeassa värissä, mutta niitä oli vaan kolme ja kpl hinta oli 10e. Siihen mun äiti vetoskin: "tuolla oli samanlaisia ruskeana kympillä" XD

Inkku kirjoitti...

Meikämannelleilla on samanmoiset, neljä kappaletta juurikin! Taitaa olla prikulleen sama malli :) Mäkin ostin omani huutonetistä, massiivipuinen pöytä plus neljä pinnatuolia = n. 15 e. Eli not bad.

Ainut vaan, että kun maalasin tuoleja (olivat puun värisiä) valkoiseksi silloisellamme parvekkeella, Brutus näki jonkun tutun parvekkeen lasin läpi ja juoksi päin jo maalattuja tuoleja (:D), jolloin tuloksena oli muistaakseni kaatunut maalipurkki, tuolit täynnä mustia karvoja ja Brutuksen häntä valkoisena. Toinen moka kävi sit siinä, kun oli kostea ja sateinen ilma, ja oltiin pitämässä pikkukemuja heti next weekend eikä tuoleille jäänyt kuivumisaikaa kuin muutama päivä (olivat siis ulkokalustemaalilla maalattuja, tulivat parvekkeelle) niin ajattelin, että piru, "kyllä ne ny perkule on kuivat!!", joo-o - vaan ei ollu. Niistä pikkukemuista jäi sit muistoksi ihmisille takapuoliinsa valkoiset läiskät ja tuoleihin kupruttunut pinta.

Eli aikamoiset tuolin maalaamis- traumat jäi meikäläisille. Toivotaan, että sulla on parempi tuuri :D

Sori romaanista, en ees jaksa tarkastaa kieliasua.

T. Inkku