05 huhtikuuta 2012

Pääsiäispupu tuli ja muni yllätysmunan

Eilen olo oli kuin pikkulapsella, joka saa karkkia keskellä viikkoa. Kävin noutamassa postista Miraculos Oy:n lähettämän paketin, joka sisälsi pienen pääsiäispaketin.
Paketti sisälsi luonnonkiharalle, kuivuuteen taipuvaiselle hiukselle erinomaisesti sopivan Awapuhi Wild Ginger-sarjan shampoon ja tehohoidon. Mukana oli myös Paul Mitchellin tehohoito Super Charged Moisturizer, joka on todellinen syväkosteuttaja, Four Reasons-sarjan Hair Powderin, joka toimii kuivashampoona mutta myös pohjana kuohkeille kampauksille. Four Reasonsin Repair Mistin, jolla saa kätevästi vaikka kesken päivän suihkautettua pörröisyyden pois ja kosteutettua kiharoita. Riittoisan Cream Moussen, joka antaa pehmeää tukea kaikkiin tyyleihin. Paul Mitchellin Round Tripin, joka on todella hyvä kiharan hiuksen muotoilutuote ja sopii hyvin kiharan hallintaan ja korostamiseen. 
Eilen testasin jo samantien Awapuhi Wild Ginger-sarjan shampoota ja tehohoitoa yhdessä, ja oiii, kylläpäs on hiukset nyt pehmeät. Suihkun jälkeen ruiskin päähäni myös Four reasonin repair mistiä joka tuoksui ihanalle päärynälle. Aamulla taltutin pörrön Paul Mitchellin Round tripillä.  Nyt hiukset on oikeasti aika ihanat... pehmeät ja kiharat ilman ylimääräistä takkupörröä. Okei, sojottaa minun takaraivosta yksi pyörre jolle nämä tuotteet eivät taida mahtaa mitään, heh. 

Aion vielä paneutua näihin tuotteisiin testausmielessä vielä tarkemmin kunhan saan enemmän käyttökokemusta. Pääsiäiseksi nappasin kosmetiikkalaukkuuni mukaan mm. tuon Paul Mitchellin tehohoidon, jota pitää testata kun pääsee saunomaan. 

ISO KIITOS tästä paketista <3 

4 kommenttia:

Kissankulta kirjoitti...

Tuo Round Trip ja Repair Mist on itselläkin käytössä! RT in ainut kiharankorostustuote, joka on toiminut minulle. Muilla olen saanut ainoastaan hiukseni korpuksi. Tuo PM:n hoitoaine/tehohoito ei itsellä toiminut ollenkaan. Paremman lopputuloksen sain XZ:n hoitiksella.

Laura kirjoitti...

Mitkä näist on mun?

Mirette kirjoitti...

Kissankulta: Juu,tuo round trip vaikuttaa ihan mahtavalta tuotteelta. Repair mistiä pystyy arvioimaan vasta pidemmällä aikavälillä :)

Laura: Haha, ihana Laura. Mun pitää kattoo et jos joku ei sovellu mun hiuksille niin pitää sit antaa sulle ;) :D

Mira kirjoitti...

HUHHUUH mikä paketti, maistuis itellekin!