19 huhtikuuta 2012

Loveit.fi

Vinkkasin viimeksi  kaikille kosmetiikan janoisille The bos.fi -verkkokaupasta ja nyt olisi vuorossa toinen vinkkaus. Verkkokauppa nimeltään https://www.loveit.fi.* Käykäähän kurkkaamassa :-)

"Loveit.fi on luotettava suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, joka tarjoaa trendikkäitä tuotteita maailmalta kilpailukykyiseen hintaan. Loveit.fi tarjoaa sujuvaa asiakaspalvelua ja nopeat toimitukset yhdistettynä helppokäyttöiseen verkkokauppaan. Jokainen ostos kerryttää Sydämiä, joita voi käyttää alennuksiin. Kaupassa on monipuoliset maksutavat (myös lasku ja osamaksu) ja suojattu yhteys takaa turvallisen ostamisen. Loveit.fi:n myy esimerkiksi seuraavia brändejä: Essie, Deborah Lippmann, Grimas, Orly, Lift lab, BhCosmetics.com ja Tweezerman."
HUOM. Alennuskoodilla: LOVE0412 postikulut 0 euroa. Voimassa 30.4.2012 asti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joooo kiva kun bloggaajat vinkkaa kaikesta kivasta mutta en kestä jos sustakin tulee vaan joku mitään sanomaton mainos-bloggaaja :(

Mirette kirjoitti...

Anonyymi. Joo, siis hyvä pointti. Olen pitkään pohtinut vähän näitä "mainosmainos klikkaaklikkaa"-postsauksien tekemistä, koska itse kyllä suurimmaksi osaksi ignoraan ne ellei oikeasti löydy jotain itseäni kiinnostavaa.

Alkoi sitten ahdistaa että tein lyhyessä ajassa kaksi mainospainotteista postausta ja poistin eilen toisen juuri sen takia ennen kuin ehdit edes kommentoida tätä asiaa vielä.
Yleisesti uskon että jos mainokset kiinnostaa, lukija löytää ne kyllä tuosta sivupalkistakin ja yritän mahdollisimman paljon nyt pysyä erossa noista "tässä kollaasi, alla linkki" vaikka joskus niitä tuleekin tehtyä jos löytyy jotain tosi kivaa. :)

Mutta kiitos asiallisesta kritiikistä!