04 huhtikuuta 2012

Itserakas

Aika itserakasta spämmätä itsestään kuusi eri kuvaa sillä mentaliteetillä että ei osaa oikein päättää mikä näyttää parhaimmalta. No ei mikään, joten spämmätään kaikki. Kuvailin yksi päivä vähän uusia ostoksiani joista yksi on tämä h&m:n 8e lirputoppi. Voi pojat jos tähän vielä saisi mätsäävät converset!  Kahdeksan euron investointeihin minulla on vielä toistaiseksi varaa, mutta ei kahdeksankympin. Byää.
Testailin myös vähän eri tyylejä miten toppia voisi käyttää. 1. "oho, osa juuttui vetskariin". 2. laitetaan housun sisään oikeasti ja korostetaan pötsiä. 3. laitetaan sivuun pieni nökerö. 4. otetaan nökeröstä sivuprofiili.  Mahtavaa monitoimituote. Tästä tuli mieleen eilinen Leijonankita jakso (kai olette katsonut sitä, Jimiltä klo 18.00-19.00) jossa eräs yrittäjä esitteli "monitoimi"-mekkoaan jota voi käyttää jollain 50 eri tavalla. Erään leijonan toteamus oli "öö, miksi joku haluaa käyttää samaa vaatetta 5 päivää putkeen, luuletko että joku ei huomaa että sulla on koko ajan se sama mekko". No niin, true. Toisaalta olisihan se ekologisempaa jos käyttäisi viikon verran aina samaa paitaa vähän vaihdellen kulmia. 
No, tässä ei ollut taas mitään järkeä koko postauksessa. Hyvä toppi. Conssit puuttuu. Täytyy varmaan laittaa kolehti pystyyn.
Haluun!

7 kommenttia:

Mira kirjoitti...

VOi UAAAAAH miten tappokauniilta sä näytät. <3__<3 Ja toppi näyttää myös NIIN hyvältä! Mä näin jossain amerikanlippuconssit, haluun ne niin pahasti. :DD

ami kirjoitti...

Ihania kuvia!
Oon kyllä sitä mieltä että oot aivan ihanan kokonen ja laihtuisin mielelläni sun mittoihin, sanot mitä sanot! Nii.

Monitoimimekko... Oooh! Aika hurjan kuulosta toi 50 eri tapaa mutta ei siinä nyt mun mielestä oo mitään noloa jos pitäis muutaman päivän putkeen samaa vaatetta vaikka erilailla puettuna :D Sehän olis vaan fiksua ja mun mielestä tosi mielenkiintoista! Pitäis hankkia joku yläosa jossa olis joku miljoona eri liparetta ja jonka vois sitten solmia itteensä miljoonalla eri tavalla...

Anonyymi kirjoitti...

ootpa lihonnu ja jotenki rupsahtanu

Anonyymi kirjoitti...

ootpa lihonnu ja jotenki rupsahtanu

Laura kirjoitti...

Tollaset conssit oli kuntosalin aulassa kun mun omat ei enää ollu. Ois vaa pitäny pokkana pistää jalkaan ja käpöstellä kotia.

Katkeruus.

Ps. Haluun myös ne mintunväriset. Se mitä oikeesti toivotaan on tietysti se, että joku Converselta nyt tajuis nää vihjeet.

Mirette kirjoitti...

Laura: Eiks conssilla ollut vielä jotkut perkeleen ystävänmyynnit ihan just? jostain luin. Olis pitänyt vaan mennä :-( ja oisit ottanut, mä olisin voinut ostaa sulta.
Osta sit sielt nykistä mulle consseja, maksan takas. Joudut matkustaa tyhjällä matkalaukulla.

Anonyymi kirjoitti...

Näytät tosi hyvältä! :) Topin väri on ihana ja ehdottomasti vaatii nuo tennarit parikseen!