29 huhtikuuta 2012

A-aa aurinko

Hoh, mistä tietää että on taas tullut taukoa bloggaamisesta? No ainakin sitä että ei edes muista mitä viimeksi on kirjoitellut. Itse olen taas ollut koko viikonlopun Äiskällä viettämässä laatuaikaa siskon ja veljen kanssa. Lauantaina poltettiin veljen "stailaukseen" yli 200e, mutta saatiin uudet kengät, kolme paitaa, takki ja kahdet housut. Kyllä kannatti, nyt on velikin iloinen :)  Tänään piti tulla tyhmästi takaisin kotiin, koska huomenna on vielä puolikas työpäivä ja sitten pitäisi taas rullata takaisin Lohjalle. Ihan ok kuitenkin, koska pääsin käymään ikeassa kotimatkalla, heh. Alla pari räpsyä ikea-ostoksista.

Makkarin yleisilme muuttui vähän vaaleammaksi kun ostin ikeasta uuden päiväpeiton ja tilasin uudet verhot, vallilan mandariinit (iihanat). Tässä kuva ennen...
 ... ja jälkeen. Okei, makkari on vieläkin ihan kesken ja haluan eroon tuosta rumasta taulusta... mutta pikku hiljaa. Siirsin olkkarin maton makkariin ja heitin makkarissa olleen LAMAmaton roskiin. Sen olikin tarkoitus olla vaan väliaikainen siihen asti että Tyyne oppii sisäsiistiksi. 
 Nyt pitäisi saada vielä tauluja seiniin että ei olisi niin tyhjää... ja tosiaan pois tuo ruma taulu ja tilalle vaikka joku kiva peili.
 Olohuoneeseen ostin jo kauan himoitsemani maton.. hieman kyllä epäilytti että tuleeko se sopimaan, mutta mun mielestä se on aika kiva. Myös vanhat sohvatyynyt sai huutia ja tilalle tuli nyt ainakin väliaikaisesti ikean halpikset.
 Kyllä tämä pikkuhiljaa alkaa kodiksi muuttua.. tännekkin pitäisi saada tosiaan tauluja seinille.. keittiönpyödän tuolit kuosiin yms yms. Pitää varmaan alkaa lottoamaan että tämä minun sisustusprojekti etenee paremmin.. heh.
Näin kevään tullen on jotenkin kiva saada vähän jotain uutta kotiin :-)

Ps. Aurinko on ihana.

8 kommenttia:

Norppis kirjoitti...

Aaaah, mun mielestä taulu on just hieno :) ja teidän sisustus muutenkin!

Voi kumpa omakin olisi jotenkin hallittu ja järkevä. Pitäisi osata organisoida.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! :)

-rekkapirkko

Anonyymi kirjoitti...

Fatboy meni?

Mirette kirjoitti...

Norppis: Hih, kiitoksia :) on tää kyllä vielä niin kesken.. pitäisi saada tuntumaan kodilta...

anonyymi: kiiitos :))

anonyymi: Jollain on nyt pakkomielle mun fatboysta :D? Myin fatboyn koska se ei vaan yksinkertaisesti mahdu tänne. :)

Polaliina kirjoitti...

Ihanan raikas ja just sopivan värikäs sisustus!

Mimosa kirjoitti...

Näyttää tosi kivalta! Ihania värejä ja raikkaan näköistä :-)

Camilla kirjoitti...

Ihana kämppä! Unelma ♥

Pita kirjoitti...

Näyttääpä kivalta nyt! Tulee makkarista vähän oma kämppä mieleen, vaaleita sävyjä ja Vallilaa :D