09 maaliskuuta 2012

Syö hyvin

Pupustan tässä juuri aamupalaa: rahkaa, banaania ja hunajaa. Nam! Kannattaa kokeilla. Olen saanut jo pienen överi ananas+rahka-miksauksesta sekä vadelmat+rahka miksauksesta.. pitäisi keksiä mahdollisimman paljon vaihtelua ettei ala tökkimään(vinkkejä saa antaa). Itseasiassa hunajakin on uusi lisä sillä jotain makeutta on pakko hieman saada vaikka bansku onkin suht makea hedelmä. :-)

Olen taas pari päivää pitänyt päälläni Lindexistä viime vuonna ostamaani paitaa joka on mielestäni tosi kiva. Se on tuommoista ohutta läpinäkyvää kangasta hihoista ja helmoista, mutta ns. strategiset paikat on kuitenkin peitossa. Tilasin muuten uuden jalustan nyt vihdoin ja viimein joten katsotaan jos se alkaa sitten vaikuttamaan positiivisesti näiden kuvien tasoon. Ei se kyllä naamaa pelasta, mutta ainakin on kuvat suoria. 

Niin ja hei vinkkinä nyt kaikille Oululaisille: Tällä hetkellä on Oulussa meneillään Syö Oulu!-viikot (6.–31.3.2012)

"Ensimmäistä kertaa Oulussa järjestettävässä tempauksessa on mukana 10 euron tarjouksia 7 ravintolassa. Burgereita! Härkäleipää! Risottoa! Thaikkua! Syö hyvin, Syö Oulu! Muista osallistua Syö Oulu! -kampanjan Facebook-tapahtumaan, jotta tiedät mitä SYÖ-viikkojen aikana tapahtuu (ja saat lisää infoa tapahtumasta) ja lue tuoreimmat ravintolauutiset ja -arviot Cityn Oulu-osiosta."

Syö-viikot starttaa myös Helsingissä, Tampereelle ja Turussa 16.–29.3.2012, mutta laitan sitten myöhemmin niistä vielä lisäinfoa. :)

2 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Rahkaan käy kaikki.Ite tällään sekaan marjoja, hedelmiä, mysliä, mehukeittoa, pilttiä yms mitä ikinä löytyykään kaapista.Sit hyvä miksaus on maustamaton rahka (puolet) + maustettu rahka (puolet)


T:Ellu

Mira kirjoitti...

U GOOOOORGEOUUUUSSSSSSSS! <3 Toi paita on magikaalinen.