18 maaliskuuta 2012

Super stay 10h tint gloss

Sitten taas vähän lisää goodiebagin sisältöä. Saatiin tosiaan lahjakassien mukana myös uutta kauppoihin pian saapuvaa Maybellinen superstay 10h tint gloss -huulikiiltoa. Idea tulee esille aika hyvin esille myös jo nimestä, eli kyseessä on huulikiilto/puna jonka pitäisi pysyä huulilla se 10h. 
Sain kaksi eri sävyä:  170 bleasing plum ja 110 fresh fuchsia.


Huulissa Fresh Fuschia, plummia en ole vielä ehtinyt testaamaan.  Mielestäni tämä on tosi kiva, mutta ehkä hieman liian "villi" arkikäyttöön.. tai ainakin itselläni koska meikkaan yleensä arkisin aika neutraalisti. Pääsee kuitenkin parempaan kokeiluun seuraaviin kekkereihin ;-) Ja tosiaan pysyvyydestä sen verran, että ainakin käsiin läntättynä väri ei lähde edes saippuapesun jälkeen kunnolla pois, eli kyllä pysyy. Itse tykkään myös hieman soveltaa näitä huulipunia tuputtamalla vain vähän väriä sormilla huuliin jotta huulet saisivat vain ns. luonnollisen punan.


Miltäs näyttää? :-)

4 kommenttia:

Paprika kirjoitti...

en kestä kun katon aina pikkukuvasta et siula on raskaustesti pystys kädessä ja nyt niitä oli jopa kaks :D

Mirette kirjoitti...

Paprika: ärh, nyt pois minusta tommoset :D

Sonia kirjoitti...

Mistä sä otit noi sävynimet? Minusta mulla on samat, mutta 710 (jossa ei lue sävyä) on Maybellinen Suomen sivujen mukaan Unstoppable Brown ja toinen mikä mulla on on 160 Forever Fuchsia. Oisko sulla jenkkisivuilta otetut nimet? Onks meil samat?

Mirette kirjoitti...

Sonia: jostain mä ne katoin ja muistan olleeni vähän epävarma et meniks ees oikein :-D ainakin englanniksi ne
Oli. Pitää tarkistaa kun pääsen takas kotiin :)