07 maaliskuuta 2012

Paul Mitchell Super Skinny Serum

IIk, tein sen. Tuhlasin omaisuuden hiusmömmöön. Okei, olen tehnyt sen ehkä pari kertaa ennenkin. Maanantain kauppareissulla piipahdin äkkiä Sokoksella katsomassa mitä tämä putelli maksaa.. ja maksoihan se ihan kiitettävän paljon. Minun onnekseni Mitchellit oli kuitenkin tarjouksessa -15% /tuote ja hintaa putellille jäi vain 32,90 €. Ostospäätöstä avitti myös lompakossa jo pitkään poltellut 30€ lahjakortti, eli periaatteessa tämähän oli melkein ilmainen - vain 2,90€ (huomaatteko miten mun aivot valehtelee). 
No mikä ihmeen mömmö tämä nyt sitten on? "Kevytrakenteinen hoitava seerumi, joka silottaa ja pehmentää erityisesti karheat, taipuisat ja luonnonkiharat hiukset. Hoitaa ja sulkee hiussuomuja. Nopeuttaa hiusten kuivumista. Siloittava seerumi." 
Miksi se piti saada? No pienen pieni tujaus - alle teelusikallinen sai hiukseni näyttämään tältä:
Nyt moni varmaan ihmettelee että mitä hittoa, nehän on vieläkin kiharalla? No juu-u, mutta katsokaa kiharran rakennetta... Kiharat näyttää oikeasti kiharilta, eikä vain kasalta takkua (ignoratkaa tuo vasen puoli). Nämä oli ehkä huonoimmat demonstrointikuvat tälle tuotteelle ikinä - mutta sen ymmärtää vasta kun kokeilee. Pieni tippa märkiin hiuksiin ja liika pörhöys on poissa! Niin ja huom. Yllä olevat kuvat on otettu aamulla - suihkussa kävin illalla. Voin kyllä näyttää miltä hiukset näyttää aamuisin ilman tätä tuotetta niin näkisitte ehkä eron paremmin... 
Liikamälläystä seerumin kanssa kannattaa kuitenkin välttää ettei tuloksena ole ghettomainen limakihara. 
Näiden kuvien jälkeen harjasin hiukset, laitoin niihin hieman vettä ja pienen tujauksen vielä seerumia,(siis nyt puhutaan n. nuppineulan pään kokoisesta lirusta) - ja hiukset on kuin unelmat. Sileät, pehmeät, ei pörröä, ei haituvia lentelemässä pitkin kattoja, hyväntuoksuiset (olen saanut jopa kehuja!), kivat! 

Alunperin löysin tämän tuotteen kaverini peilikaapista, joka on käyttänyt tätä tuotetta lähinnä pidennysten selvittelyyn.. eli myös loistava tuote pidennysten hoitoon. Mmm, My hair  Silicone. 

PS. söpö toi vika kuva.
PPS. Super Skinny Serumi näyttäisi olevan tarjouksessa myös Sokoksen verkkokaupassa. (Alekoodilla: MAALISSOKOS -15% ostosten loppusummasta).

7 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

:O WANT

Mirette kirjoitti...

Joanna: toi vois muuten olla ihan fantastinen tuote sun kutreille :)

Anonyymi kirjoitti...

Lookfantasticista saa vähän alle kahdella kympillä eikä sieltä tuu toimituskuluja ollenkaan. Joten jos meinaat uudelleen hankkia niin suosittelen lookfantasticia.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: tiedän mutta mulla ei ole luottokorttia :)

J_nni kirjoitti...

Tosta Lookfantastic:ista tuli mieleen, että itse oon shampoita ym. tilannut Feelunique:lta (brittiläinen myös), eikä niillä ole ainakaan mtn luottokorttia tarvinnut..ihan on onnistunut electronilla tilaus :)

Mirette kirjoitti...

Säästöpankin electronil ei onnistu :/ :-D

aba kirjoitti...

Nyhyyy, miksi se on noin kallis? Kuollut permanenttini voisi kaivata tuota. Tiedätkö onko moisesta aineesta olemassa mitään halvempaa kaveria?