15 maaliskuuta 2012

Maybelline/essie-bloggaajamiitti

Pääsin eilen osalliseksi Maybellinen/Essien-bloggaajamiittiin. Olin aluksi kauhusta kankeana että miten minä kehtaan mennä sinne kun en oikein tunne ketään ja muutenkin menen lukkoon niin helposti  tuntemattomien ihmisten joukossa (vaikka sitä ei välttämättä heti päältä päin uskoisi). Osallistujat olivat kuitenkin todella mukavia ja puheliaita, joten vaivaantunut ahdistus kaikkosi hyvin äkkiä (vaikka nyt en siltikään mikään kovin puhelias ollut :-D). Kärsin myös koko eilisen päivän aivan järkyttävästä migreenistä josta pääsin eroon vasta tänään, kiitos burana 600mg, joten sekin osaltaan vaikutti olooni :-(.

Meille tosiaan esiteltiin Maybellinen ja Essien kevään uutuuksia. Itse jo alustavasti odotinkin että päästään kuulemaan vähän Maybellinen uudesta Fit me-sarjasta ja niin kävikin. Ajattelin hieman jakaa näitä postauksia sillä tavalla, että esittelen jokaisen tuotteen erikseen niin saa ehkä vähän kattavammin kirjoiteltuakin jotain. 

Tämä häppeninki tapahtui Espoossa L'Oréalin "saunatiloissa". Teemana oli New York.  Saatiin aluksi tervetuliaisjuomat jotka sisälsivät tequilaa... pienet kauhufläshärit iskivät Bulgarian 07 -kesään jossa tequilat oli Se juttu - mutta onneksi lopulta selvisin drinkistä kunniakkaasti.

En viitsinyt hirveästi räpsiä kuvia kenenkään kasvoista, koska osa bloggaajista kirjoittaa ns."kasvotonta blogia" ja en tiedä kuinka anonyyminä he haluavat pysyä.
Meille oli myös laitettu ihan huiput ruokatarjoilut.
Nam nam!

Ja tietysti jälkkäriä..

Essien lakkoja oli laitettu kivasti esille vähän joka puolelle. Tässä nyt alla Essien kevään uutuusvärit.
Ja tässä Winter collectionin sävyjä (pahoittelut kuvan huonosta laadusta).
Kotiinkaan ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin. Saatiin aivan mahtava goodiebägit jotka sisälsivät Essien lakkoja, uuden Maybellinen Illegal lenght -ripsivärin, pari uutta super stay 10h tint gloss -huulikiiltoa ja Maybellinen Fit Me-sarjan kokonaisuudessaan (meikkivoide, puuteri, peitekynä ja poskipuna) "omassa sävyssä"... mutta näistä tosiaan sitten vielä jokaisesta tuotteesta laajempi esittely tulossa :)

Erittäin suuri kiitos L'Oréalille yleisesti jo siitä että pääsin mukaan tähän tapahtumaan ja iso kiitos myös näistä kivoista kosmetiikkatuotteista jotka sain mukaani. :)

3 kommenttia:

Mira kirjoitti...

no JEALOUS much, vähänkö kiva häppeningi!

Pumpulipupu kirjoitti...

Heippa! Oli tosi kiva tavata sut tuolla! Ja oikeassa olit, Fit Me esiteltiin! :)

Täällähän on ehditty kirjoittelemaan jo vaikka mitä illasta ja noista ihanista tuotteista, kivaa! :)

Mua nauratti kyllä kovasti tuo, että luulit olevasi innostunut kosmetiikasta kunnes tapasit meitä kosmetiikkabloggareita. Ei kai me nyt niin pahoja olla, mitä nyt jaksetaan puhua kynsilakkojen eri sävyistä kevyesti esim. 3 tuntia. :)

Mirette kirjoitti...

Mira: heheh :) oli kyllä!

pumpulipupu: Samoin, tai siis oli myös tosi kivata sinut :) Mulla on ollut raivopostailu meneillään loppuviikosta kun on ollut töissäkin välillä vähän hiljaisempaa että on ehtinyt tehdä. Välillä kyllä tulee pitkiäkin taukoja ettei kerkeä kirjoittelemaan.

Haha ja tosiaan, itse koen olevani ihan superfriikki kaikkien uutuustuotteiden suhteen, mutta kun kuuntelin bussissa joidenkin juttuja kynsilakkojen sävyistä, olin ihan silmät pyöreänä että miten joku voi tietää/muistaa niin paljon :D Mutta kivaahan se vaan on, heh, ja mielenkiintoista.