06 maaliskuuta 2012

Lumene Berry Refesh Hoitava vartalovoide

Sain pari viikkoa sitten itselleni töistä Lumenen hoitavan vartalovoiteen ja ajattelin nyt hieman palata siihen, ihan vaan koska minun mielestäni tämä on aivan fantastinen tuote. En yleensä tykkää esimerkiksi hajuvesissä tai vartalosuihkeissa kovin imelistä tuoksuista. Mitä keinotekoisempi imitointi esimerkiksi kirsikasta - sen ällömpi on minun tuoksureaktioni. Jotain hämmentävää on kuitenkin tapahtunut minunkin tuoksumieltymyksissä, sillä tämä vartalovoide tuoksuu ihan mustikkapiirakalle ja mielestäni se on aivan ihana! 
Olin siis todella positiivisesti yllättynyt kun ekan kerran sivelin tätä ihooni. Minun ylikuiva ihoni nyt tykkää periaatteessa mistä tahansa mömmöstä, joka oikeasti kosteuttaa ja kunhan se ei tuoksu kovin voimakkaalle (nimimerkillä muutamat Garnierit on aiheuttanut sellaisen ihottumanäppy-sadon, että oksat pois).

Tässä voiteessa tuoksu on kuitenkin tarpeeksi mieto ettei se ala ärsyttämään ja voide myös imeytyy todella nopeasti jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Ihan huipputuote niille jotka tykkäävät siitä, että vartalovoide oikeasti tuoksuu jollekkin. Itse en keksinyt muuta kuvailua tuoksulle kuin.. kermainen mustikkapiirakka. Kannattaa kokeilla! Kaupoissakin on varmaan testereitäkin minkä avulla pääsee testaamaan tykkääkö tuoksusta :-)

Ps. Vaikka osa teksteistä saattaa kuulostaa mainospuheelta, niin minä kirjoitan näistä kyllä aivan omaksi ilokseni ja toivottavasti myös teidän. :-)

2 kommenttia:

Mira kirjoitti...

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mustikkapiirakkaaa..........

Mimosa kirjoitti...

Mullahan näitä rasvoja ja puteleita ei ole tarpeeksi, joten tätä on ehkä pakko hankkia :-D Vaikuttaa hyvältä ja varsinkin toi mustikkapiirakan tuoksu kuulostaan super houkuttelevalta! :-)