05 maaliskuuta 2012

LIKE

Woah, ihan kun Mirrejä olisi kaksi! No onneksi ei. Yritin yksi aamu räpsiä kuvia uusista jutuistani aika huonolla menestyksellä. Liian vähän valoa, vino jalusta, ruma naama, läskit kädet... hoh hoijakkaa, yritä nyt sitten saada jotain hyvää aikaiseksi. Elän illuusiossa että kukaan ei tajua mitä tuossa topissa lukee... se olkoon vain "hieno printti". Toivon että kukaan ei riko minun illuusiota, koska tykkään kuitenkin hirveästi tuon topin mallista. Ihanaa, vihdoin pitkiä löysiä painijatoppeja, jee! näitä lisää h&m:lle. Ja jätetään ne idioottimaiset "I love myself"-printit pois. 
Toppi 9,90€/h&m, pipo VillaWool
Kärvistelin koko viikonlopun himassa ja meinasin jo muuttua tuhkaksi tylsyydestä. Toisaalta oli ihana peeloilla Tyynen kanssa kahdestaan.. nyt se ei enää edes pure minua niin paljon :D Niin ja hei kevät, kevät on oikeasti jo tulossa. Koko ajan ilmestyy lisää asvalttia, multaa ja lisää syötävää Tyynelle. Röökintumpit, pikkukivet, oksanpätkät - jätemylly Tyyne syö. Lenkkeilykin olisi ihanaa, mutta Bulldoggimaiseen tapaansa Tyyne pistää pakin päälle heti kun ollaan kävelty n. 100 m pois pihamaalta.   Yritä siinä sitten hokea mielessä "Mä oon laumanjohtaja, MÄ OON LAUMANJOHTAJA!", kun koira luistelee vastahakoisesti perässä naama  rutulla "en tuu, en tuu". Eiku hetkinen - unohdin että sehän vaan on ruttunen! 

6 kommenttia:

Ellu kirjoitti...

Kommentoinkin vloppuna faceen noista syömisista meidän pötkön kohdalla. Ja kyllä, sama homma ton lenkin kans.Heti kun mennään pihasta pois niin hirvee vikinä, ja istuskellaan ja kattellaan kotia kohti.Sit jos jollain ilveellä päästään pidemmälle ja kun lähetään kotiin päin, niin hirvee veto päällä ja juostaa.Argh, kasva jo =)

Mirette kirjoitti...

Ellu: jep, vähän sama homma. Tai sit jos näkee jonkun ihmisen jossain niin sit pitää niiden luokse mennä. Se on kyl silloin suotuisaa jos suuntana on se minne haluaa päästä.. :D Kyllä se sitten mennä vipeltää. Mut joo, mä en tiedä haluanko että tuo kasvaa.. sais jäädä pieneksi x) mutta sisäsiisteys ois plussaa ja sit just se, että se jaksais jo kävellä vähän pitempiä lenkkejä :)

Minkärotuinen sulla on? :)

Mira kirjoitti...

Hihhhiiihihii ihana kuva, kaks Mirreee, i LIKE it! <3

Jenniemi kirjoitti...

Ihana Tyyne! Meiän kissoilla on sama meininki: Kaikki mikä tielle sattuu on syötävää tai vähintään maistettavaa. Onnes hölmöläiset on sisäkissoja.

Ps. Tosi kiva toppi!

Henje kirjoitti...

aaw voi tyyne :))) Onpa kiva toppi!

Mirette kirjoitti...

Mira: x)

Jenniemi: haha, joo, se on kyllä onni.. koska ulkoota löytyy niin paljon enemmän kaikkea "kivaa". Eilen kaivoin taas parit röökintumpit Tyynen suusta.. sitten se katsoo mua loukkaantuneena ja alkaa nuuhkimaan lisää syötävää.. x)

Henje: hahaa, Tyyne on aika hassu :)

Ja kiitos! :))