20 maaliskuuta 2012

Kosmetiikka-Jee!

Viime perjantaina työpöydälläni odotti taas mukava yllätys: Lumenen meikkejä ja tummapaahtoista Juhlamokkaa! Onnen päivä indeed.  Valikoin itselleni isosta meikkiläjästä Lumenen kaksi luomiväriä sävyissä 28 Kuutamon kutsu ja 27 Kaislan kukat sekä muutaman kynsilakan. Paketissa oli myös muita luomivärejä uutuusväreissä, mutta en tajunnut ottaa niistä erikseen kuvaa. Niissä värit olivat itselleni vähän liian "villejä"( mm. turkoosia, vihreää ja pinkkiä metallinhohdoissa). Näyttivät kuitenkin todella kivoilta.  
Lauantaina testailin sitten sävyä 28 Kuutamon kutsu. Se on aavistuksen harmaaseen taittava helmiäisväri, ja mielestäni aika kiva. Alunperin kun nämä Blueberry Crystalin hohdeluomivärit tulivat kauppoihin ostin itselleni sen vaaleimman sävyn (en nyt kuollakseni muista nimeä) mutta siinä oli glitteriä. Ja glitteri arkimeikissä ei hirveästi ainakaan itselläni toimi, joten nappi on jäänyt täysin vaille käyttöä. Tässä uudessa sävyssä glitteriä ei kuitenkaan onneksi ole, joten se soveltuu myös hyvin arkimeikkiin. 

Väri on hyvin neutraali, mutta tuo kuitenkin kivasti valoa silmille.
Lauantaina leikin myös Lumenen uusilla kynsilakoilla.  Testasin sävyjä 44 Kesän odotus ja 43  Päivien kimallus (En kestä näitä meikkien nimiä...).
Itse henkilökohtaisesti tykkäsin enemmän tuosta "44 Kesän odotus"-sävystä, joka on pinkimpi. Totesin kuitenkin sen olevan aikalailla samanvärinen kuin jo ennalta omistamani lakka, joten annoin sen äitilleni :-) Olen oikeasti näiden lumenen Gloss & Care lakkojen suuri fani koska ne ovat edullisia, värit on tosi mieluisia, hyvä pigmentti ja helppo levitettävyys. 
PS. Anteeksi taas noista ryppykäsistä.

6 kommenttia:

Mira kirjoitti...

uaaaaah kaunis rakkaus-Mire. <3 Toi luomiväri on maaginen, se korostaa sun silmiä ihan jumalaisesti. Ja noi lakat ON ihan parhaita, kaiken muun lisäks ne viel kestää ihan hullun hyvin kynsissä. Toiki on ihan huikeen hyvän näköstä mitä sulla on noissa ekoissa kuvissa, onks essiee? :D (terv. kateellinen)

Johkis kirjoitti...

Heii, jos sinulla on paljon meikkejä jotka ovat jääneet käyttämättä, mikset pitäisi bloggaajien kesken arvontaa jossa joku voittaisi tämän hurjan tuotepaketin sinun käyttämättömiä meikkejä ynnä muuta kosmetiikkaa? =)

Anonyymi kirjoitti...

oot ruma

Mirppu kirjoitti...

Sulle olis jotain kivaa mun iltapostauksessa (klo19) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oot tosi kaunis!

Mimosa kirjoitti...

Vitsi miten herkullisen värisiä kynsilakkoja! :-) Oppiskohan sitä itekki käyttää vielä joskus luomivärejä..