20 maaliskuuta 2012

Ernu

Alla oleva harmaa hame on ostettu Seppälästä neljän euron hintaan. Minusta se on hyvä löytö, koska hameen voi yhdistellä melkein minkä yläosan kanssa tahansa. Nyt se on yhdistettynä Ernu-toppiin.


Näyttääpä hyvältä nuo taustalla olevat johtosotkut. Tietääkö joku mistä löytyisi joku hieno säilytys/kiinnitys-ratkaisu noihin johtokasoihin että ne saisi edes vähän piiloon?

6 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Toi hame on kyl maailman maagisin! se korostaa täydellisesti sun kuolattavia jalkojas, DROOOOOOLS! p.s äänestin tossa sun postaustahtiäänestyksessä et 2 kertaa päivässä, mut must sun pitäis postaa n. 5 kertaa päivässä.

Mirette kirjoitti...

Mira: Hahha, okei :D Ku en ole edes koskaan tajunnut että jotkut pitää sitä negatiivisena, jos postaa enemmän kuin yhden kerran päivässä.. ja siksi haluisinkin vähän nähdä että mikä on ok tahti :D kyllä mäki tykkään lukea monta postausta päivässä jos bloggaaja on kiinnostava (esim sä) , se on vaan plussaa :P

Mirppu kirjoitti...

http://kauppa.johtojemma.fi/

Juliahelmiina kirjoitti...

Toi hame on kyl oikeesti aika superin näkönen, miksi en tajunnut tarvitsevani tollasta sillon ku niitä vielä sai :/

ria kirjoitti...

Hanki tällanen kiva värikäs: http://www.finnishdesignshop.fi/advanced_search_result.php?keywords=johto

niin ei haittaa vaikka näkyy ^_^

P.S, kiva hame!

janni kirjoitti...

k-raudasta saa sellasia hassun näkösiä muovi(?)putkia, monissa eri väreissä, johon voi tunkea kaikki johdot sisälle. Ei mee sotkuun eikä johtoja oo jokapaikassa ihan sikana! ;D