18 helmikuuta 2012

VILLAWOOL

Pipoja pipoja pipoja.Sain mahdollisuuden eilen työn kautta valita itselleni yhden Villawoolin pipon, jee! Meni ikuisuus päättää että minkä näistä haluan, koska kaikki on niin hienoja. Arvuuttelin Chateaubriandin, Cotton Candyn ja Calypson välillä ja lopulta päädyin tuohon Cheteduiadadödi (miksi noin vaikea nimi)... ankkuripipoon mustana. Punainenkin olisi ollut ihan hip, mutta en tiedä olisinko siltikään osannut käyttää sitä. Viime vuonna ostamani mintunvihreä pandapipokin on jäänyt kyllä visusti hattuhyllyyn.. hah. Lisää Villawoolista ja Rasmus Tikkasesta löytyy esimerkiksi täältä, kannattaa lukea jos vähänkin kiinnostaa.Haluatko sinäkin oman pipon? Enemmän pipovaihtoehtoja ja nettikaupan löydät täältä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

*_v_illawool :P

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: ahhahaha terävä huomio :D fail

janni kirjoitti...

Noi on kyllä siistejä pipoja! MUTTA oonko mä oikeasti ihan sokea vai tyhmä vai mikä on vialla, kun en löydä tuolta noiden sivuilta (collectionista) noita ankkuripipoja?? :D

Mirette kirjoitti...

Janni: se kyllä voi olla että niitä ei ole enää siellä. Sain itse valita pipon vanhasta mallistosta. Tietysti tonne voi varmaan laittaa tiedustelua niistä :)

janni kirjoitti...

Ahaa! No se selittää asian :D Pitää kysellä!

Mira kirjoitti...

TOI VIIKSIPIPO BLEW MY MIND!