22 helmikuuta 2012

Photoja

 Phone
 Green (uudet, h&m 9,90€)
 Inside your closet (ups)
 Makes you happy
 Time
Nämä tuli nyt hieman sekalaisessa järjestyksessä. Ei tässä haasteessa ole enää mitään järkeä, mutta ei mahda mitään. Plääh, jotenkin taas inspiraatio puuttuu. Tuntuu että oma blogi on tällä hetkellä niin boring..Aina iskee masennus jos blogilistan kautta lukijat tippuvat. 

Ihanaa on kuitenkin se että päivät ovat selkeästi jo pitentyneet. Valoa, valoa ja lisää valoa! Ehkä tässä taas pitäisi alkaa pikkuhiljaa piristymään ja heräämään tästä ikuisuuden kestäneestä kaamoksesta. Kesä, tuu jo! En jaksa enää olla negatiivinen. Toivon myös että pikkuhiljaa pääsisin taas salille. Nyt ei ole kerennyt/viitsinyt, koska menee niin ristiin tyoajat poikaystävän kanssa. Vapaa-aikaa tuntuu muutenkin olevan tällä hetkellä tosi vähän.. mutta ehkä tosiaan pidentyneet päivät hieman auttavat asiaa. 

Minulla on myös hullu sisustusvimma, kiitos Deko-lehden. Olen päättänyt jo mitkä muutamat jutut haluan tänne asuntoon ostaa, mutta ainut ongelma on rahan puute. Tällä hetkellä tilillä nököttää 80e ja sillä pitäisi pärjätä kuun loppuun. "Heh heh". :-( No mutta onneksi on jotain mikä ainakin saa minut hyvälle tuulelle, katso tämä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

80e viikoksi on minusta aika paljon!?:o

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: No mulla olis tossa puhelinlasku, nettilasku, koiran vakuutusmaksu ja sit rokotuskin pitäis käydä antamassa ennen kuun loppua ja se maksaa jo 60e :(
Ja noihin muihin menee about 180e.
Sit pitäis töissä syödä ja kotiinkin ostaa ruuat.. ei se 80e ole paljon :D

Kaisa kirjoitti...

Voi tiedän todella, että 80e ei ole paljon! Omassa asunnossa kun asun, niin on oppinut huomaamaan, että kaikesta muusta melkeen voi vähentää, mutta syödä ois vähän pakko! :D Ps. Käythän tsekkaas mun blogia ja lukijaksikin voi tietty liittyä jos vain kiinnostaa. Ite liityin sun lukijaksi! :)