06 helmikuuta 2012

Oi Pertti!

Olin seuraamassa vierestä kun kaveri siivosi hieman komeroaan. Komerosta paljastui kahdet Pertti Palmrohtin miltein käyttämättömät saappaat uniikeissa väreissä. Toiset olivat hieman persikkaiset ja minulle puoli kokoa liian pienet. Toiset olivat kuulemma pinkit ja "muistaakseni kokoa 7" Ja kyllä, ne oli!
Jotkut saattavat kavahtaa kauheudesta, mutta minä kavahdin ihastuksesta. Nämä ovat siis oikeasti kuulemma tosi harvinaiset eikä tällä värillä ole popoja pahemmin tehty.
Kaveri halusi nämä pois komerostaan ja minä sain ne - kunhan lupaan oikeasti käyttää niitä. No varmasti. Kunhan keksin oikeanlaisen asuyhdistelmän ettei näytä ihan mauttomalta :-D Oikeasti bootsit eivät ole niin pinkit kuin alla olevassa kuvassa, vaan enemmänkin semmoiset liilaan taittavat fuksiat. Eli kaikissa muissa kuvissa oleva väri on ehkä lähempänä totuutta kuin tuossa alla olevassa. En osannut oikein asetella näitä kunnolla.
Kyllä minä nämä ehdottomasti vedän keväällä jalkaan, pitää vaan totutella tohon hulluun korkoon...
Mitäs tykkäättee, iu vai jee?!

9 kommenttia:

Mira kirjoitti...

No noihan on ihan huikeet!!!!!!!!!!!! :OOO Noi näyttää salee maagisilta sun herkkusäärillä omnom! JA perseen arvokkaat noi on myös, Pertin firishän meni just nurinkin et noiden arvo nousee kohta ihan hulluks! :D

Saiks mun kuvaviestin? :D aina yritän lähettää mut eihä ne ikinä tuu perille.:D Kohta tulee samaa kuvamateriaalia myös blogiin... IHIHIHIHIIIIIIIIIIII!

Mirette kirjoitti...

Mira: Aijaa, hahaha, no tiesin periaatteessa että näistä voi saada ihan hyvät rahat (lue 40e) jostain huuto.netistä, haha. Mut ehdottomasti käyttöön suunnittelin. Nyt vaan noi paskat lumet pois maasta niin kyllä näkyy missä Mire on kun pinkit saapikkaat kipittelee.

Ja nyt kävin katsomassa.. uuh aah ooooh!

Jetta kirjoitti...

Tosi kivat ja ihana väri! Kävisin kaappaamassa mukaani jos niissä ei olis korkoa. ;-)

Asta kirjoitti...

Älyttömän kivat ! Ja vielä ilmaiseksi sait. Ovat tyyliin keräilyharvinaisuudet!

aba kirjoitti...

.. ja taas olin kirjautuneena väärällä sähköpostilla. ^^'

Tee kirjoitti...

LOVE! Tommoset mustiin pillifarkkuihin ja harmaaseen takkiin yhistettynä niin oijoi :>

Mirette kirjoitti...

Jetta: Hihi :) joo tota pitää kyl vähän harjoitella, siis ei sinänsä että ne korkeat olisi, mutta kun on vähän vanhempi malli niin se vaatii aina vähän tasapainottelua :D

Tee: Uuh, hyvä idea! Tosin nyt pitää vielä keksiä se takki jostain :D

Ulrika kirjoitti...

Super hienot! Ei noi kovin helpolla voi näyttää mauttomilta ja korkokin näyttää tosi käveltävältä :)

Christina kirjoitti...

Onpa ihanat! :)