18 helmikuuta 2012

Lumenen marjaisat uutuudet

Sain taas itselleni muutamat Lumenen uutuustuotteet työni kautta omaksi. Koko paketista paljastui vaikka mitä: erilaisia kuorintavoiteita, käsivoiteita, kiinteyttävää vartaloemulsiota, selluliittivoidetta, käsirasvoja, itseruskettavaa ja muutama aurinkopuuteri. Olin taas ihan innoissani näiden ympärillä. Käsirasvan itseasiassa jätin töihin, mutta se tuoksui tosi hyvälle.. harmi kun en muista mitä se sisälsi. Nämä tuotteet kuuluvat Berry refresh -sarjaan, ja ainakin tuoksut erittäin ihania. Katsotaan jos myöhemmin laitan vielä joitain omakohtaisia kokemuksia näistä.
Toinen herkku (tai kolmas) oli tosiaan tämä Lumenen  kaksivärinen Artic Sun Bronzer - aurinkopuuteri sävyllä 2, Auringon kultaa. Tätä en voi oikein vielä ottaa käyttöön, mutta kesällä sitten.
Suuri plussa tuotteessa on juuri nimenomaan tuo kaksisävisyys, jolla voi sitten sekoitella oman tummuusasteensa. Vaaleampi väri sisältää aavistuksen helmiäistä, joten se varmaan saa aurinkoihon kivasti kimmeltämään kun taas tummempi sävy on täysin matta.
En myöskään muista koska tuotteet rantautuvat kauppoihin, mutta varmaan piakkoin... Tämäpä tyhjentävä tieto.. heh. Mitä mieltä te olette yleisesti lumenen tuotteista? :)