02 helmikuuta 2012

Kiva koti

Tutkiessani tämän rämäkoneen kansioita löysin jouluna ottamani kuvat meidän iskän asunnosta. Minun mielestäni se on tosi kiva ja asuisin mielläni itsekkin samanlaisessa kolmiossa. No okei, saattaisin minä lisätä muutaman värikkään tyynyn ja pari mattoa kaiken valkeuden joukkoon mutta muuten kyllä tykkään tosi paljon. Tässä nyt muutamat räpsyt :-)

Keittöstä kaadettiin yksi seinä alas, jolloin keittiö ja olkkari yhdistyi. Kaikki pinnat myös uusittiin. Ainoastaan lattia taisi jäädä entiselleen... ja työhuone jota ei näy kuvissa :-D
Iskä rakensi myös kylppäriin minisaunan johon mahtuu juuri ja juuri kaksi henkilöä istumaan. Tulee hyvät löylyt, testattu on :D
Oikealla puolella on tosiaan se sauna. Tykkään hirveästi tommosista altaista johon vesi ikäänkuin lorisee. Joku fiksumpi voi keksiä paremman termin :-D Jokaisen tytön kuitenkin "unelma" kylppäri.. koska kaappitilaa on noin paljon x) Tuossa sivussa on myös suihku, jonka unohdin mahduttaa kuvaan.
Wc on aika pieni ja on erillinen kylppäristä. En tiedä mikä tuo jouluhäkkyrä on.
Makuuhuone. Olispa meilläkin aina noin avaraa ja siistiä :-D
Semmoinen loossi. En minä tiedä kiinnostaako ketään tämmöiset, mutta onpahan välillä jotain vaihtelua tämänkin blogin sisältöön :-)

Ps. Olettehan jo käynyt kurkkaamassa täällä.

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Musta on tosi kiva kattoo erilaisia asuntoja näin niikuin "oikeasti", eikä vaan lehtien sivuilta. Tollasessa kämpässä viihtyisin kyllä itekin ja pari vinkkiä otin talteen :)

Sara kirjoitti...

Mä ainakin tykkäsin tästä postauksesta hulluna :) Kiva koti on tosissaan sun isälläs 8)

Gee kirjoitti...

Oi vitsi miten ihana kämppä... oon niin kateellinen varsinki tost keittiöstä, omassa ku on röökin kellastamat kaapit :D

MIMOSA kirjoitti...

Kivoja kuvia! Ja tosiaan ihanan siistin näköistä :) Pysyispä meilläkin tollasena edes muutaman päivän..

Mari kirjoitti...

Toi sauna on ihan unelma! :)

Mira kirjoitti...

Huhhuuh, kateellisuus iskee ku näkee tällasia kämppiä, ihan maagisen kiva!