28 tammikuuta 2012

Ylivalottunutta dogia

Pöö. Hirveä kiire ollut töissä että ei ole ehtinyt pahemmin postailla.Kotona aika taas on mennyt Tyynen kanssa leikkiessä.. huh huh, kyllä on joka yö uni maittanut. Yhden kerran nukahdin sohvalle Tyyne kainalossa maailman epämukavimpaan asentoon joskus kuuden aikaan :-D. Ehkä se tästä helpottuu, ehkä ei. Pitää kuitenkin saada taas rytmi tuohon salilla käymiseen joka on jäänyt vähän toissijaiseksi koiran tultua, heh. 

Eilen käytiin myös eläinlääkärillä hakemassa eka rokotus. Nyt voi pikkuhiljaa alkaa sosialisoimaan jo muiden koirien kanssa (tuttujen, jotka on rokotettu). Odotan sitä innolla koska tuo pallero on jo nyt menossa jokaisen vastaantulevan ihmisen luokse hakemaan vähän rapsutuksia x) Tässä nyt muutamia kuvia jotka on.. öö, Tyynestä 8 viikon iässä. Koneella on lisää kuvia ja kamerassa vielä enemmän.. voisi yrittää ottaa kuvia joskus jostain muustakin.. mutta jotenkin kaikki tuo asukuvailu yms. ei innosta kun oma pärstäkään ei innosta. Ja koko ajan on pimeää niin missä vaiheessa täällä pitäisi räpsiä kuvia?

Huomasin myös että blogilistan kautta tänne on tullut muutama uusi lukija, jee, tervetuloa! :-) Mietin että pitäisköhän minun pitää joku esittelypostaus itsestäni? Mitä mieltä? En vaan tiedä mitä sanoisin.. jos teillä on mielessä jotain kysymyksiä niin niitä voi heittää kommenttiboksiin!

8 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihania kuvia! Ruttunaamaiset koirat vaan on niin lähellä sydäntä :)

Jonna kirjoitti...

Ihana Tyyne, rapsuttaisin jos vaan voisin! :D

Christina kirjoitti...

Siis apua, onko ees maailman suloisin??? <3

Kiraz- kirjoitti...

voi että miten sulonen!

Mirette kirjoitti...

Anni: hihii, on se vaan niin söpö :) ja ruttunen.

Jonna: Hihi, no Tyynskä varmasti pitää ajatuksesta.

Christina: Haha :D Joo, se saa paljon anteeksi ton söpöyden takia, hah.

Kiraz-: Se on aika <3 :D

Mira kirjoitti...

IHIHIHIHHI Tyynen ja sun jättisuuret bambisilmät = <3

Suvi kirjoitti...

Niin ihana <3 <3 Musta Toni tarttis tollasen vaimon hetimmiten!! :D

Mirette kirjoitti...

Suvi: No oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä :D haha. En kestä, että nyt kun se on 12 viikkoa, se on jo ihan hullun iso :D Noi kuvat on kuitenkin otettu siinä 9vk paikkeilla josta se on jo venähtänyt kokoa... yhyy. Pitää laittaa päivittyneempää kuvaa :)