22 tammikuuta 2012

Sirap

Hioo hoi, Tom Cruiselta palattu väsyneenä mutta onnellisena. Oli ihan huikea reissu kaikinpuolin :-) Kuvia ei taaskaan ole kuin muutama räpsy.. jotenkin sitä vaan hyvässä seurassa ja meiningeissä unohtaa täysin valokuvaamisen ja keskittyy vaan hauskanpitoon. On mulla kyllä mahtavia kavereita ja oli myös tosi kiva tutustua myös muihin.. mahtaviin tyyppeihin :-D!

Eilen vietettiin tosiaan koko päivä tukholmassa shoppailen. Itse en hirveästi jaksanut keskittyä koska oli hieman heiveröinen olo, mutta oli silti tosi mahtavaa. Ninni oli tsekannut alunperin yhden brunssipaikan johon mentiin heti ensimmäisenä. Pekonia, munakokkelia ja amerikkalaisia mustikkapannareita! En jaksanut valehtelematta syödä kumpiakaan loppuun koska nuo annokset olivat niin överit. Kuppilan nimi oli Sirap ja se sijaitsee Surbrunssgatan 31:ssa. Sirapin valikoimissa on  erilaisia brunssivaihtoehtoja, tarjolla ei siis ole yhtä isoa buffet-tyylistä pöytää, josta kaikki saavat tietyllä hinnalla hakea täytettä lautasilleen.


Edit. Ei tapella koiraroduista kommenttiboksissa. Arvasin että jossain vaiheessa niitä alkaa tulemaan, enkä oikeasti lähde edes vastaamaan/julkaisemaan niitä. Asia sillä selvä :-)

3 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Uuh kui hyvältä näyttää noi sapuskat! Mahtavaa et oli kiva reissu, ja nyt ruvetaa suunnittelee sun reissuu Turkuun. :D

Maukku kirjoitti...

Aaaaah pannareita! Ja reisitatkoja kuolaan myös. En vaan tiiä mikä sopis miun selluliitin kaveriks...ehkä joku pizzan kuva??!

MIMOSA kirjoitti...

Ei saa hei laittaa tämmösiä kuvia! Tai pitäis ainaki olla joku varoitus, ettei nälkäisenä saa katsoa! :-D Näyttää superilta noi herkut!