12 tammikuuta 2012

Ruttu

Kaikki joita ei koiranpentu kiinnosta, kannattaa pitää taukoa tämän blogin lukemisesta muutama kuukausi. En vaan voi olla spämmäämättä näitä kuvia tänne. Nämä ovat samalla itselle niitä ns. varmoja muistoja (vaikka tarkoituksena olisi ihan oikeasti käydä nyt teettämässäkin näitä kuvia mahdollisimman pian ettei taas käy niin että kaikki kuvat on koneella ja kone hajoaa). Muutenkin nyt tosiaan ainakin muutama viikko menee varmaan pitkälti vaan koiran kanssa leikkimiseen ja pissojen+kakkojen korjaamiseen. Nyt arki on ollut aika hulsketta kun on ollut jotenkin niin jännittynyt uudesta tulokkaasta - ei ole edes ruoka maistunut, haha. Ja se on koiravauva joka tarvitsee paljon huolta ja huomiota :-) 

Tästä kuvasta näkee aika hyvin minkäkokoinen meidän ruttunaama tällä hetkellä on. 8 viikkoa = aikuinen mopsi. :-D 


15 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Norppis kirjoitti...

ÄäääH! Bullen kuvat on vaan ihan parhautta <3 <3 Anna mennä vaan!

Josta tulikin mieleen että pitäisi itsekkin pelastaa Reinon vauvakuvat pois koneelta ettei ne katoa...

Maiju kirjoitti...

Tulee kyllä niin pahasti koirakuume, kun Häntä katselee:) Apua!

Kissankulta kirjoitti...

Miten te uskallatta mattoja pitää :D Meillä vasta nyt uskallettiin laittaa sellaiset matot mitkä on helppo puhdistaa ja pentu on nyt 6kk. Nukkamatto jäi suosiolla vielä varastoon... Mitä ruokaa te muuten sille syötätte? Meillä nuorempi syö nyt Taste Of The Wild:ia ja vanhempi Cibau:ta.

Peps kirjoitti...

Voi ei mikä tyyppi!!

Qtja kirjoitti...

Tuitui pieni siellä <3 Kannattaa kyl ehottomasti ottaa paaaaljon kuvia pentuajasta koska se menee nii nopeesti ohi, ihan itteeni harmittaa ku noista meijä kisuista tuli otettua nii vähän kuvia sillon :-(

Mirette kirjoitti...

joanna: :D

Norppis: Joo kannattaa. Ja kannattaa varmaan myös laittaa johonki nettikuvajuttuunkin jos johonkin saisi tallennettua. Ne kyllä ei ole kovin turvallisia :/

Maiju: hahah :D Joo, uskon.

Kissankulta: No siis on vähän pakko lattioiden takia ettei naarmunnu, pelkään sitä hirveästi :D Vuokraisäntä ei tykkää. Tyyne rakastaa kieriä ja leikkiä tossa matolla, mutta se myös välillä just pissaaa siihen ja oon pohtinut et pitäskö se oikeasti ottaa pois. Heti kun se meinaa ruikata siihen niin ollaan kyllä valppaana yritetty nostaa se paperille ja toistaiseksi se on vähemmän yrittänyt matolle. Se myös tykkää ulkona pissata ruohikolle, ja varmaan yhdistää ton pörrömäton siihen ruohoon. Jos tuon maton ottaa pois niin siihen pitäis hommata joku räsymatto tilalle joka tapauksessa.. täytyy nyt vielä kattoa :D Kiva kun on uus matto x)

Me syötetään sille nyt Royal Caninin Bulldog junioria vuoden ikään saakka (nyt vielä miksataan mukaan vähän sitä vauvaruokaa mitä sai kasvattajalta). Kasvattaja suositteli sitä ja koska se on bulleille suoraan tehty niin uskon että se saa siitä kaikki tarvittavat vitamiinit yms. Sitten isompana siirrytään varmaan siihen bulldog adultiin. Tuo bulleille suunnattu on vaan aika kivan hintaista, 30e/3kg :o

Peps: :D Se on aikamoinen. Eilen se kävi valtaamassa mun duunikaverien sydämet. :D

Qtja: haha, jep. Mun sisko oli hoitamassa sitä tiistaina ja oli ottanut kameran täyteen kuvia, siitä sille iso kiitos :D Nyt kun itse ei valoisaan aikaan ole kotona niin ei saa otettua kuvia. Viikonloppuna sitten lisää <3 tuntuu jo että se on nyt jo kasvanut ihan hulluna ja painaa kahden mopsillisen verran x)

Anonyymi kirjoitti...

spämmää vaan, toi koira on niiiiiiiin soma!!! <3

Timjai kirjoitti...

Oijoijoi, tuli Danaa niin hirmunen ikävä, ettei mitään järkeä!! ÄÄ!

Meillä oli kans karvamatot kotona ku Dana tykkäs leikkiä niillä ihan hirveästi! ja ostettiin semmosta "pissa pois" -ainetta, jota pestiin se, jos sattu pissaamaan, mutta onneksi oon säästyny aika hyvin koko sisälle pissaamis/kakkaamis jutussa! Meillä opittiin nopeasti ulos, mutta omakotitalo ja 3 muuta hoitajaa niin vähän eri tilanne :)

Niin ja tuosta nurmikolle pissaamisesta, ku Dana tuli meille helmikuussa niin keväällä se ei osannu pissata nurmikolle! Viimeiseen saakka etti lumikasoja, ennenku anto periksi, ettei aina oo lunta maassa :DD

Anna kirjoitti...

söpöläinen <3 ja ihana nimi!

Mirette kirjoitti...

Timjai: hei mistä tommosta pissapois ainetta saa? :D Mäki haluun sitä. Nyt se kyllä (koputtaa puuta) on jättänyt jo pissaamatta matolle ja tekee hyvin kakit ja pissat pihalle vaikka tietysti sisällekkin jos ei ehdi viedä ulos (ja yleensä leikkien jälkeen ei) Mut ruuan ja sit pitkän nukkumisen jälkeen vien aina ulos.. mutta ei ole ollut semmosta varsinaista ongelmaa että "kakkaa nyttttt" :D Se on hyvä.

Timjai kirjoitti...

Ihan eläinkaupasta pitäis löytyä :) Käteväksi todettu!

Meillä Dana vietiin ulos nukkumisen ja ruuan jälkeen vielä leikkimisen ja jos koira pyöri revottomasti mattojen läheisyydessä, eli jos pää oli maassa niin sillon äkkiä ulos!

Vielä puolen vuodenki jälkeen käytin danaa tosi useasti ulkona, kunnes kävin luokkakaverin luona kylässä, jolla oli samankokoinen koira ja se kävi ulkona puolet vähemmän.. Eli se käyttämisvaihe saattaa kestää pitkään ennenku huomaa koiran OIKEAT tarpeet :D

Oliko koiran hankkiminen pikainen päätös vai ootteko pidempään jo meittineet asiaa? :)

Kiti Momo kirjoitti...

EIKU ANTAA TULLA VAA! Ei tosta turriaisesta voi saada tarpeeksensa. Ja sitäpaitsi mulla on muutenkin aina suuri fiksaatio luppasilmäisiin kissoihin, koiriin, mihin vaan :D

pippariina kirjoitti...

Ei haittaa tälläset spämmit yhtään. Minua harmittaa hurjasti kun ei ole Aatusta yhtään pentukuvaa (kun aikuisena miulle tuli.).

Mirette kirjoitti...

Timja: Olen halunnut oman koiran siitä asti kun muutin yksin asumaan. Nyt vihdoin koin että on oikea aika, koska on tarpeeksi tilava asunto ja kummallakin duunit silleen että sen ei tarvitse hirveästi olla yksin. Eli ehdottomasti harkittu päätös :)
On kyllä unelmien täyttymys!

Kiti Momo: Kuulisitpa miten toi örisee ja tuhnuttaa nukkuessaan, hihiii.

pippariina: joo, pentukuvia on kiva katsoa sitten kun ne on vanhempia. Harmi että sulla ei semmosia ole :( Mun pitää tässä joku kerta muutenkin plärätä koko blogi läpi ja etsiä kaikkia kuvia mitkä haluaisin teettää. Netistä kun pystyy nykyään hirveen helposti teettämään :)