29 tammikuuta 2012

Olen EMO

Ei mulla muuta.
Pinssi jostain Tukholman Desing-kaupasta.

Ps. Tarvitsen toimivan jalustan jota ei tarvitse teipata pysymään pystyssä.

PPS. Tavastian lauantaidiskon rinnalle on tulossa perjantaisin pörräävä Rockdisco, how cool is that? Kuinka moni aikoo käydä tsekkaamassa? Take It OFF! -rock-disco starttaa 3.2. Disco avaa ovensa perjantaisin klo 23:30 ja klubille on vapaa pääsy. Itse ainakin toivon että tosta tulee "kovi hitti" koska sitten olisi olemassa perjantaisinkin paikka jonne mennä :-) Tosin Tavastian Lauantaidiskonkin taso vaihtelee hyvin paljolti siitä, kuka siellä on DJ:nä.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oho pitää käydä kattomassa sitten rock-discon meiningit! t.eilen lauantaidiscossa ollut...

Joanna kirjoitti...

Mä luulin, että se alko jo kun siitä musta uutisoitiin viime talvena?!?! Sit oon ihmetelly miksei sitä oo ikinä perjantaisin vaikka pitäis :D Ois voinu ehk päivämäärän tsekkaa paremmin... Mut JEEEE, ilmanen sisäänpääsy ja tavastia, sille sykähdän! :D

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: Joo, ehdottomasti :)

Joanna: Joo no sain pressitiedotteen perjantaina ja siinä oli toi päivämäärä. Aikaisemmin en ollut asiasta edes kuullut :D ja toi ilmainen sisäänpääsy on kyl ++.Saa nähdä että onko se vaan alkuun vai ihan forever. :)

villiipana kirjoitti...

Sulla on kiva blogi! Löysin sen vasta vähän aikaa sitten, mut tykkään aika paljon! Vaikutat hauskalta veijarilta jolla on uber kuul tukka ja tyyli :-)

Mirette kirjoitti...

villiipana: meinasin tukehtua kuolaani kun sanoit että kuul tukka, hahahah :D no ihanaa että joku on sitä mieltä. No onhan tää ihan hauska, mulla on pieni viha-rakkaussuhde meneillään. Mutta siis ihana kuulla että tykkään :) Pitäisi taas pikkuhiljaa kevään myötä aktivoitua lähinnä myös verbaalisen sisällön kanssa.. alkaa taas avautua ja angstata ;) haha, no ei, mutta nyt tämä on ollut aika ykspuolinen kun en ole oikein osannut keksiä mitään. Mutta niin, kiitoksia ja tervetuloa lukemaan :)

EMILIA kirjoitti...

oooooe oot ihana ! näytät vähän adelelta :ooo

http://se8-emilia.blogspot.com/

Mirette kirjoitti...

EMILIA: Haha, ton adelejutun kuulen nykyään ainakin kerran viikossa. Pitää kyl joskus tehdä adele-makeup-tutorialin kanssa meikki ja testata kuinka suuren look-a-liken saa itsestään xD

Mira kirjoitti...

Oot KAUNIS. <3 Hullun kiva toi ruutupaita!

Anonyymi kirjoitti...

onko siel tavastialla hyvä meno sillon lauantaina ku itse oon ainaki niiiiiin kyllästyny tääl lohjan lohessa olemiseen et ei kiitos :D enkä mihkään onnelaan haluu kattoo niit perseen heiluttajii :D

Mirette kirjoitti...

No siis riippuu hyvin paljon siitä että millaisesta musiikista tykkää. Et lohessa on ihan eri musagenre. Tanssijalle soi semmonen hipsterimusa ja lohessa taas aika meinstriimpop.

Mirette kirjoitti...

anonyymi: Aaah, ihanat iphone-vastaukseni, eli tavastialla tosiaan soi semmonen "hipsterimusa", en osaa kuvailla sitä paremmin.. eli ei ole luvassa mitään pitpullia tai jlota, mutta kuitenkin tosi tanssittavia hittejä (aina välillä). Hittoku jostain löytäis jonkun tavastian lauantaidiskon soittolistan. Mut yleensä siellä on talo täynnä iloista bailuväkeä, suosittelen :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyi hitto oot kyl ruma ihminen :DDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

IIIIIIII eli siiis juuuust mun paikka! vaikka ehkä en niiin hipsteriltä näytä mut kuitenkin! ihanaa! :D sinne siis eksyn varmasti !