15 tammikuuta 2012

Minä Feat. Tyyne

Viikonloppu, aah, laatuaikaa koiran kanssa. Äiti ja sisko kävi tänään ja toi Tyynelle muutaman herkkuruuan. Olen jotenkin supervainoharhainen ja mietin että uskallanko antaa niitä sille koska tällä hetkellä se on vaan syönyt tiettyä bulleille tarkoitettua ruokaa. Ja se ei kyllä ansaitse mitään herkkuja tällä hetkellä :D Hepulihöpö. Tai no sai se itseasiassa tänään yhden herkkuluun jonka jälkeen meni aivan sekaisin.
Kwaak.
Haha, tämä kuva naurattaa mua koska meillä on niin sama ilme.
 Poskikaksari.
Tänä viikonloppuna en ole oikeastaan tehnyt mitään muuta kuin ollut kotona. Leikkinyt koiran kanssa, siivonnut (vaikka ei ehkä taustalta sitä huomaa), tehnyt ruokaa ja löhöillyt.
Ensi viikonloppuna olisi luvassa risteily seitsemän mimmin kanssa. Sehän ei ole mikä tahansa risteily, vaan: TOOOOMMM CRUISEE! Jee! Tällä kertaa pitää yrittää ottaa kuviakin vähän enemmän kuin viimeksi. En tiedä miten voin jättää tuon meidän pullan kolmeksi päiväksi mutta toisaalta tekee varmaan ihan hyvää päästä hetkeksi tuulettumaan. :-)
Niin joo ja hei, arvatkaas kuka on aloittanut blogin, no Mira! Käykäähän tsekkaamassa täältä :-)

6 kommenttia:

Veerus kirjoitti...

Ihan rohkeasti vaan syöttämään koiralle kaikkea - tai no ei ihan kaikkea :D:D Ennen kaikkea suosittelen antamaan erilaisia lihoja nappulan kylkeen: nappulat on loppuviimein aika kaukana koiran - lihansyöjän - ihanteellisesta ruokavaliosta.

Itse olin urpo, ja syötin mun ensimmäiselle koiralle vain ja ainoastaan tiettyä nappulaa pentuna, korkeintaan joku nanolitra kermaviiliä tmv. päälle. Noh, koirasta tuli erityisen herkkävatsainen yksilö. Lihaa opeteltiin syömään vasta vuosikkaana, ja se oli silloin vaikeaa: maha ei kestänyt kuin pieniä määriä kerrallaan. Nyt syö kuin mikäkin villipeto (jos nelikiloista voi villipedoksi kutsua), nappuloihin ei tulla enää ikuna koskemaankaan.

emmi kirjoitti...

IHANA vauvahauvva!!!! <3_<3

MIMOSA kirjoitti...

Kuinka pikkuruinen ja suloinen! :--) Ihana! Ja superkiva nimikin :-)

Mirette kirjoitti...

Veerus: Joo siis en edes ajatellut tota noin.. hyvä että siis asiasta täältä tiedustelin. Täytyy melkeen jo tänään testata vähän että miltä se äiskän tuoma purkkiruoka maistuu :) Tyyne kyllä on aika rohmu.. heti kun se haistaa sormissakin jonkun kanan niin se alkaa melkeen röhkimään :D hahah.

Emmi: Hihii, on se <3

Mimosa :) haha, hyvä juttu. Se ei kyllä reagoi sen nimeen vielä halutulla tavalla, pitää varmaan pitää pientä nappulakoulutusta :D

RagDoll kirjoitti...

Sanni tänään jo vähän valottikin asiaa, että olette laivalle lähdössä. Pienet piirit. ;)

Ira kirjoitti...

Oijoijoi ihana hauvavauva! ♥ Ja tosi kivoja noi sun tatuoinnit :o