06 tammikuuta 2012

Mainoksen uhri

Olen ikuinen mainoksen uhri. Jos joku sanoo minulle jonkun kosmetiikkatuotteen olevan tosi hyvää, minulle tulee hyvin äkkiä pakkomielle saada se. Näin kävi myös näiden Cutrinin Bio+ energen shamppoon ja seerumin kanssa. Nämä kuulemma edistävät hiustenkasvua. No sittenhän niitä on pakko saada! ja okei, nämä olivat tarjouksessa 7,90€/kpl hairstoressa. 

Ainakin seerumin idean ymmärrän. Levitin sitä eilen päänahkaani aikalailla huolettomasti ja vasta n. 5 minuutin päästä tunsin kuinka päässä alkoi kihelmöidä viilentävä vaikutus. Eli vaikka tämä tuote nyt ei varsinaisesti sisältäisi mitään taikamaisia ainesosia, jo itse viilennys luulisi stimuloivan päänahkaa ja näin ollen edistävän hiustenkasvua.. halvemmaksi tietysti tulee jos huuhtelee hiuksensa aina kylmässä vedessä. No katsotaan ja testataa miten käy :-)
Onko kukaan muu koskaan testannut näitä? Toimiiko?

4 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Mä oon käyttänyt lähinnä tota shampoota. Aloitin käytön kesäkuussa ja ainakin kesästä nää on kasvaneet aika paljon. En tiedä onko ton shampoon ansiosta vai minkä takia. Seerumia oon käyttänyt ihan muutaman kerran vaan.

Mirette kirjoitti...

I'm lacking: Mä jotenkin uskon tohon seerumiin enemmän kun siinä on tosiaan se viilentävä vaikutus. Shamppoo taas päässä ei tuntunut mitenkään erikoiselta :) saapi nähdä. Harmittaa kun tossa yks päivä taas riehaannuin vähän leikkaamaan kuivia latvoja ja sitten taas leikkasin selkeästi liikaa x)

Tim Kiukas kirjoitti...

Just eilen puhuttiin kavereitten kanssa aiheesta ja siitä että apteekista saa jotai nappeja millä hiukset kasvaa nopeesti

Mirette kirjoitti...

Tim: Varmaan niitä priorineja? :D Se on melkeen ku kalanmaksaöljykapseleita söisi, kai, en kyllä ole ihan varma.. mutta periaatteessa joitain samoja aineita. Mä oon joskus teinarina pakottanu iskän ostaa mulle semmosen paketin.. joku 60kapselia ja 50e :D ihan överihintaisia. Enkä muista että olis tehonnut, heh.

Ja sit mä myös ostin biotiinitapuja mut ne aiheutti ihan järkyn finnisadon mun naamaan etten oikein uskalla enää syyä niitä. Ihan s-marketista ja purkki 8e. Pitäis vahvistaa hiuksia, kynsiä ja ihoa.. joo, no ihossa ainakin alko näppylät kukkimaan oikein huolella :D