14 tammikuuta 2012

Linssilude

Linssilude Tyyne tässä moi!
On se niin harmi kun en osaa kunnolla tarkentaa tolla fisulla, näistä olisi tullut niin mahtavia kuvia tarkkana :D
"Jee, otetaan yhteiskuva". Tyyne "yh".
Ja tässä me yritettiin saada sama ilme. :-D
Aah, lauantai <3 Oli kyllä kiva herätä heti puuhastelemaan koiran kanssa kun tiesi ettei ole kiire mihinkään. Kaverikin kävi kylässä katsomassa meidän neitiä.. joka oli taas hepulituulella. Hepulit on kamalia.. tunnin se juoksee joka suuntaan, leikkii, yrittää purra ja kusee 10 minuutin välein just sanomalehden viereen. Superkivaa :-D Tämmöstä tämä arki on. Yritetään pitää nollatoleranssi heti alkuun jo tuon pienen puremisnakertelun kanssa että oppisi saman tien ettei sitä saa tehdä. Yleisestikkin en oikein ymmärrä miksi pennunomistajat antaa koiriensa suht pitkällekkin iälle tehdä mitä huvittaa ja sitten jälkeen päin ihmetellään miksei se tottele mitään. Huomenna tulee äiskäkin katsomaan Tyyneä :-) Hihii. Pidettiin tänään pienet photoshootitkin Tyynen kanssa, tai no.. yritin epätoivoisesti räiskiä muutamia kuvia luonnonvalossa että saisin edes vähän tarkkuutta niihin... laittelen niitä kuvia tänne myöhemmin. Yllä jo muutama.

PS.


7 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ahahaa, mikä söpöläinen. :D Niin kurttuinenkin vielä <3

Camilla kirjoitti...

Y ur goggie iz 2 cyooooot! ^_^ Voi että tuo Tyyne on ihana! Itelläkin kauhea puppykuume ja sitten pistät tämmösiä kuvia. Ja samaan aikaan, kun kommentoin, kissa syö mun hiusjuttuja, vaikka olen ostanut sille juuri kissanminttulelun. Jestas, että tuo osaa olla raivostuttava eläin.

Norppis kirjoitti...

Meillä ei ees ikiä toiminu mikään lehtikasa ;) herra vaan repi lehdet pieneksi silpuksi ja kusi ulko-oven kynnykselle. Suunta oli aina oikea, mutta kun ovi on kiinni ja kukaan ei ole JUST NYT HETI avaamassa ovea niin on pakko toimia :D

Sara kirjoitti...

Voi, on sulla sitten ihana lapsi :')

Heidi kirjoitti...

aa mikä suloisuus tuo teidän Tyynenne!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana Tyyne.Ja varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa.Toivottavasti pysyy terveenä eikä tuu mitn ongelmia niin kuin nuille monesti tulee.

Anonyymi kirjoitti...

mieki osti samun fisun anttilasta, ja harjottelen tarkentamista ,,, lueskelin jostaan et ulkona vois kruuvaa 1m, ja f5,6.. mut heh, hakkee kans lähikuvassa nii et halluis ja oppiiiiiii... heh..