31 tammikuuta 2012

Garnier BB Cream


Hoi! Onko kukaan vielä testannut Garnierin BB creamia? Itseäni kiinnostaisi hirveästi kokeilla millaisesta ihmevoiteesta on kyse, mutta toisaalta kannat ovat olleet 50/50 puolesta ja vastaan. Sain itseasiassa jonkun lehden mukana pienen näytteen voiteesta mutta olen hukannut sen jonnekkin :-(

Niin ja niille jotka eivät tiedä mikä tämä on: Miracle Skin Perfector* on uuden sukupolven ihonhoitotuote. BB-voide perustuu all-in-one teknologiaan; tuote sekä hoitaa että peittää. Antioksidanttista C-vitamiinijohdannaista ja mineraalipigmenttejä sisältävä voide kosteuttaa ihoa 24 tuntia ja antaa iholle kauniin ja heleän värin. Sisältää aurinkosuojan, mikä auttaa suojaamaan ihoasi auringon säteitä vastaan. Kaikki ihonhoitosi vaiheet ovat nyt yhdessä tuotteessa!

13 kommenttia:

janni kirjoitti...

Mä ostin ton just viime viikolla ja eilen sitä testailen! Mä ainakin tykkäsin ihan superisti. Se levittyi tosi helposti ja ihosta tuli jotenkin tosi pehmoinen! Eikä tullut yhtään sellainen kuivan tuntuinen iho, niin kuin jostain tuotteista. Ja siis ihan paras juttu on se, että se tosiaan kosteuttaa ja toimii päivävoiteena. Mun mielestä se myös peitti hyvin. Purkissa lukeekin muuten, että sitä saa ihan huoletta laittaa vaikka kaksi kerrosta, jotta saisi vielä peittävämmän tuloksen :)

Enough kirjoitti...

mulla on tota ja aika turhaa mun mielestä kaikki hypetys tosta on. Ihan tavallinen meikkivoide siinä missä muutkin. Paitsi että peittää huonosti ja jättää ihon ihan öljytyn näköiseksi. Että en nyt sitten tiedä mulle oli aika pettymys mutta eikö nuo ookki tarkotettu vähän vanhemmalle iholle? :/

Heatley kirjoitti...

Toimii jos naamassa ei ole mitään hehtaarifinnejä. Peittää hyvin pieniä virheitä :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko lukenu tätä?
http://karkkipaiva.indiedays.com/2012/01/15/garnier-bb-cream/

Kissankulta kirjoitti...

Itse käytän Skin79:n BB Cream ja olen tykännyt siitä :) Blogistani löytyy siitä arvostelukin. Minulla on myös pari näytettä tuosta Garnierin. Pitäisi siitä tehdä myös arvostelu. Sokoksella ovat jakaneet noita näytteitä.

Saana kirjoitti...

Mulla on toi ja voin sanoo et oon rakastunu. En oo tän hankinnan jälkeen koskenutkaan meikkivoiteeseen ja naama näyttää paljon luonnollisemmalta:)

sarkku kirjoitti...

Arvaa vaan oonko ravannu useemmassakin kaupassa ettimässä tuota, mutta eipä oo näkyny ! Tai näky yhesti citymarketissa, mutta ei ollu ku sitä tummaa sävyä jäljellä -.- Voi olla että sitä taas on pikkusen mainoksen uhri, mutta pitää se silti päästä kokeilemaan :'---D

Anonyymi kirjoitti...

Sain kyseisen tuotteen jo muutama viikko sitten käyttöön ja en löydä kyllä mitään valittamisen aihetta. Itse en käytä pelkkänä meikkivoiteena, (kyseessähän on Garnierin sivujenkin mukaan heleyttävä päivävoide) ja ei voi edes verrata meikkivoiteisiin! =DD mineraalimeikkien alla loistava ja aamulla ei tarvitse erikseen laittaa rasvaa, peitevoidetta jne vaan kaikki samassa. Kaikkien iho on erilainen, joten tuskin voi tietää ilman että testaa miten omalla naamalla toimii! =)

Anonyymi kirjoitti...

just koklailin viime viikolla ja ei toiminut sitten yhtään, kun on vähän epätasaisempi iho.. peittokyky= nolla

Elli kirjoitti...

Mun käsitysten ja kokemusten mukaan toi Garnierin BB voide on enemmänki sävyttävä kosteusvoide. Itseasiassa lopputulos on ihan kiva, tulee väriä, tasottaa ihon sävyä ja peittää pikkasen - eli jos on hyvä iho eikä vaadi superisti peittokykyä, niin vois toimia. Käytän itse tätä satunnaisesti kotipäivinä, mutta pääsee luultavasti kesällä enemmän käyttöön. Skin79 Hot Pink BB-Cream on käytössä tällä hetkellä ja tykkään siitä kyllä paljon enemmän kuin Garnierin versiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Iho tosiaankin jää öljytyn näköiseksi ja ainakin mun otsatukka näyttää päivän päätteeksi ihan rasvaselta, vaikka normaalisti pesen 4 päivän välein hiukset.. Se vaalein vaihtoehto on myös aika tumma vaalealle iholleni, ja jotenkin antaa suttuisen vaikutelman.. Pitikin ostaa kaikkien kehumana.. :(

Janna kirjoitti...

No siis varmasti toimii normaalin tai kuivan ihon omaavilla ja joilla ei oo kovin paljoa naamassa peitettävää :) Sekaiholla ei hyvä ollenkaan.. Eikä sellaselle pärställe riitä joka kaipaa kunnon peitto kykyä. Nimimerkillä kokemusta on :)

RagDoll kirjoitti...

Periaatteessa samat aineet, kuin sävyttävässä päivävoiteessa, eli ei mikään taika-aine. =)