31 toukokuuta 2011

Prismaholic

Kävin sunnuntaina Prisma-shoppailemassa "TMP*"-masennuksen kourissa ennen töiden alkua. Ostin kaksi toppia. Tällä palkalla ei nimittäin hienompiin kauppoihin ole varaa. Näytin ostoksiani työkaverilleni innostuneena johon hän tokaisi: "Mun äiti osti tommosen mustan liilana kun se lähtee kohta lomalle Kyprokselle..kiva". Liar.

Eli tämmöinen riipulöllistunika hintaan 16,95€. Olen pitänyt sitä nyt duunissa kaksi päivää peräkkäin ja on toiminut vallan mainiosti ainakin jogurttilusikan, lattian, lavuaarin ja vessanpytyn pyyhkijänä. Tuo lärpäke kun heiluu joka suuntaan jos vähän kumartelee. Tänään jouduin jo laittamaan sen pesuun tosiaan sen jogurttilusikan takia (jonka unohdin lipoa puhtaaksi kiihkeän pasianssipelin aikana). Onneksi huomenna on vapaa. Jipii? Mitäs tekisin?

Tekisi mieli sensuroida naama kaikista näistä kun ilme on aina niin jäätävä.. mutta menkööt nyt ja ikuisesti.

Kumpi kommentointi tapa on teidän mielestä parempi: Poppaava kommenttiboksi vaiko omalle sivulle latautuva kommenttiloota? 

*TMP = Työ Motivaation Puute

Hauskaako

Minä: "Miks mun pyyhe on  taas märkä?"
A: "Mikä pyyhe?"
Minä: "No tää mun hiuspyyhe?"
A kävelee vessaan, katsoo pyyhettä ja tokaisee:
"Ai mun perse ja muna pyyhe?"
......

En myöskään voi käsittää, että jos kylpyhuoneessa on kaksi punaista ja yksi sininen pyyhe, niin mikähän mahtaa olla se miehen pyyhe? No ei ainakaan se sininen, _siis ei koskaan_! Sitten kun me muutetaan, aion vaihtaa kaikki pyyhkeet uusiin ja laitan avokin ostamaan oman pyyhkeensä. Lyödäänkö vetoa että sitten se  kyllä varmasti muistaa mikä on oma pyyhe kun siihen on tuhlattu muutama kymppi omasa pussista ja minä kuljen joku päivä se päässä pitkin olohuonetta. Nämä myös lukeutuu näihin: "Miksi sä haiset mansikalle... ootsä taas ottanu mun kallista rasvaa!?" "Emmä tiennyt, naama kutisi" *puppy-look*. Miehet...

Loppuun vielä: "Olisitko niin kiltti ja laittaisit mulle villasukat jalkaan"
Mikä ei täsmää? Oisko koko.

29 toukokuuta 2011

Turus

Paljon hauskempaa purskutella kallis vissy ulos suusta kuin juoda se.:--D


Niin ja tosiaan tein tälle blogille nyt omat sivut facebookkiin, käykäähän tykkäilemässä - jos tykkäätte. Hölötän sinne kyllä paljon muutakin kuin vain "Blogiin" liittyviä asioita. :--)

28 toukokuuta 2011

AussieNoniin, sitten taas vähän kosmetiikkahöpinää. Olen huomannut että tämä aihe kiinnostaa kaikista vähiten ainakin tämä blogin lukijoita koska kommentteja ei hirveästi tule mutta höpötetään silti. Muotovaahdon minä sain (tai otin) töistä , koska kukaan ei huolinut tätä ja Take the heat hoitsikan ostin itse Sokoksesta 8,90€ hintaan. 
Aussien Take the heat hoitoaine on suunniteltu hiuksille joita käherretään/suoristellaan tai föönätaan paljon. Itse teen harvoin mitään noista, mutta sana "Damaged hair" putellin kyljessä kiinnostaa aina. Vieläkään en ole löytänyt unelmien hoitoainetta joka saisi hiukset silkkisen silpoisiksi. Tämä on ihan ok tuote, ainakin silloin kun sen levittää koska tuote tuntuu mukavan "liukkaalta".. Jostain taisin kyllä lukea että tämä sisältää silikoonia joten siinä varmaan syy.  
Sitten Aussien Dual personaliyty volume + conditioning mousse. "Antaa hiuksiin todellista volyymiä jättämättä hiusta koppuraiseksi kypäräksi. Muotovaahto antaa kutreille nostetta ja ryhtiä, volyymitasoa voi laskea muutamalla harjanvedolla. Levitä vaahto tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja muotoile normaalisti." Tämä tuoksuu ihanalle, mutta on koostumukseltaan todella outoa. Yritin ottaa valokuvaa demonstroidakseni, mutta en ehtinyt!
Ensin spruittaus vaahtoa kädelle... ja
Valuaminen alkaa... Eli vaahto alkaa sulamaan heti pois pallomaisesti koostumuksesta...
Ja kolmen sekunnin kuluttua vaahto on jo ihan mössöä. Wöw.
No, ei se varsinaisesti haittaa, mutta olen tottunut että muotovaahto pysyy sellaisena pallona vielä siinä vaiheessa kun olet tunkenut sen hiuksiin (ja sitten huomaat parin tunnin päästä kaupassa peilistä katsoessasi että kappas, vaahtopää). Tästä muotovaahdosta kyllä tykkäsin sillä se on kevyttä (niin kuin lupaakin) ja tällä kiharat on sopivan kimmoisia mutta ei liian koppuraisia.. Ja tietysti tuoksu, mm. Aussien tuotteissa tuoksu on kyllä suurin valttikortti. :D

 http://www.mustaporssi.fi/files/middle/1537_middle_remington_s1051.jpg

Lopuksi vielä, olen ajatellut hommata itselleni uuden muotoilevan suoristusraudan. Eli minulle voi vinkata mikä olisi paras (ja edullisin) sellainen ? Koen että se GHD on hiiieman yliarvostettu, sillä varmasti saman tuloksen saa edullisimmillakin raudoilla. Prismassa oli n. 35€ Remingtonin sleek and curl, ja ajattelin sen ehkä ostaa.. onko kellään kokemuksia? Turussa testailin Miran remingtonin rautaa (jossa ei kyllä ollut tuota kiharrin ominaisuutta) ja suoristin tämän pörrötukan oikeasti viidessä minuutissa silpoisen suoraksi! Maagista.

27 toukokuuta 2011

Kaislikossa suhisee

Otsikolla ei oikein minkäänlaista tekemistä minkään kanssa. En vaan ole hyvä keksimään otsikoita vaikka olen huomannut että ne bloggaajat jotka osaavat niitä johdonmukaisesti käyttää saavat minulta pointseja aina silloin kun yritän etsiä jotain. Pukeuduin eilen johonkin ihmeelliseen. Koska legginssit eivät ole edelleenkään housut, jouduin heittämään jonkun hameen tuon paidan alle. Kokonaisuudesta tuli kummallinen. Tein myös sen virheen että laitoin jalkaan kuviolliset "love buddy"-gorillasukat jalkaan. :| Hmm..
Palatakseni vielä tähän legginssikiistaan. Legginssit ovat ok vain siinä vaiheessa jos niissä on takataskut.. ja mielellään paita kuitenkin sen verran pitkä että lirpu peittää mahdollisen kamelinvarpaan. Olen joutunut viimeaikoina näkemään paljon kammottavia asioita. Jopa minun serkku (yksi neljästä) käyttää legginssejä vain housuina. Yksi päivä seppälässä katsoin kauhulla miten joku oli taas tehnyt tämän tyylivirheen ja sitten kun hän kääntyi: "Ai moi serkku". Finnkinossa eräs teini tuli rappusia pitkin alas  (niitä isoja ja korkeita joissa meinaa aina pyörtyä popcornipurkkiinsa) ja hänen legginssit olivat revenneet täysin haaroista. Näin kaiken. Valkoiset alkkarit josta kurkisti häpäri. Hyi vittu. Meinasin kompastua omiin jalkoihin etsiessäni silmilläni poikaystävän reaktiota. Ei hän edes ollut huomannut. Nämä on niitä tilanteita kun pitäisi etsiä joku ihminen joka "ymmärtää".
 Tähän pätee sama juttu kun viime kesänä näin Hirven juoksevan lukion pihalta kirkon suuntaan. Tiedän sen tapahtuneen koska autoilija pysähtyi sen edessä kaukana, mutta kun selitin sitä traumaattisesti jollekkin ohikulkijalle - hän katsoi minua kieroon ja oli valmiina tarvittaessa lyömään kun piti minua varmaan jonain nistinä. "Näitsäkin ton HIRVEN" Keskellä kaupunkia? Yritin vielä seuraavana päivänä  etsiä hirvestä tietoa paikallislehdestä, ei mitään. No joo. Lähdin taas aiheesta. Perushirveyshän näissä on vaan se, että kaikki kuultaa läpi ja se on vaan mautonta. Ei tarvitse olla hirveästi mielikuvitusta miettiäkseen millaset pikkarit 13 vuotiailla tytöillä on kun kaikki on jo näkyvissä. Yök... ja miettikääpäs kuinka paljon pervopappoja tämä maailma on pullollaan jotka ovat kiitollisia legginsseistä. Tai korjaan, ihmisistä jotka luulee että ne on housut.
Fail.
Hieno aihe jälleen kerran. Aihetoivomuksia voi jakaa. Seuraavaksi vuorossa kamelinvarpaat haalaripuvuissa.

26 toukokuuta 2011

Muhkeat muffarit

<3 :D
Vein Miralle tuliaiseksi parit muffinssikupposet.Tietysti sillä oli ennestään jo yksi (mä kyllä arvasin sen heti kun näin nuo Suomalaisessa kirjakaupassa). Ajattelin kuitenkin että ei noin söpöjä purkkeja voi koskaan olla liikaa, heh. Ne toimi myös meidän hetkellisenä kuvausrekvisiittana. Kuvasin Turussa kolmen päivän aikana 1400 kuvaa, joista ehkä n. 20 on julkaisukelpoista.. jos sitäkään. :D Nämä oli niitä "parhaimmasta päästä".


Aina suu auki. Harmi vaan että nyt ei ole enää kielikorua. :--(

Sain Miralta ihanat sen oma tekemät korvikset. <3
 Jos nämä tai jotkut samantyyliset söpöliinit kiinnostaa, tsekatkaa Lovelace Couturen FB-sivu. Turussa pyöriessä koruja ja hiushärpäkkeitä voi myös mennä tsekkaamaan paikan päälle Yonoon.
Pätkin näitä Turkukuvia hieman osiin koska tässä menee muuten ikä ja terveys selaillessa :D Tosin aika helppoa tämä karsiminen loppujen lopuksi on: "hyi, ruma, hyi, ruma, hyi, ruma, läski, läski, läski, hyi, hehehe joo tää, hyi, hyi, hyi". Ja nyt puhun vaan minusta otetuista kuvista.

25 toukokuuta 2011

No tää on jo noloo

https://www.facebook.com/#!/pages/Tuhannet-mun-kasvot/212915765397612
"Onks noloo?" Ajattelin että kun mulla on niin paljon aina kerrottavaa kaikille, mutta kukaan "läheinen" kaveri ei tunnu olevan niistä kiinnostunut, niin entäs te? Tai sitten jatkan vaan tätä monologista hölöttämistä.. :--D

Älkää ihmetelkö jos aamulla koko sivu on deletöity.

24 toukokuuta 2011

HEHEHEH

Testailin Turussa mun uutta objektiivia. Nimettiin se Miran kanssa "Läskiobjektiksi". Läskiobjektiivi jäi lopulta sitten aika vähälle käytölle, mutta tässä pari uutta superduckface-kuvaa siitä oranssihtavasta (onko edes sana) huulikiillosta. Turkukuvia lupaan laitella.. vaikka huomenna kun on aikaa ja vapaapäivä. :---) Ja o ou muuten.. aivastin ekaa kertaa tänä kesänä ja heti alkoi silmät vuotaa.. onko tämä merkki taas alkavasta kamalasta allergiasta!? yy!

Voisin taas leikata mun nenäkarvat...

18 toukokuuta 2011

Taas huuto.net

Huomenna sulkeutuu taas osa huuto.net kohteista. Heti kun ehdin mennä penkomaan kirppiskasseja laitan ehkä lisää tavaraa myyntiin :)

Ps. Pitäiskö mun tehdä jotain tällä blogin ulkoasulle?

Hyvästi teineys

Olen unohtanut kertoa teille kokonaan rakkaat lukijat: En ole enää teini. 

Viikko sitten otin pois viho viimeisen lävistykseni hetken mielijohteesta. Hyvästi rakas kielikoruni. Aiheutit minulle neljän vuoden ässävian ja kakalta haisevan kielen. Mieleeni jää enää vain haikean nolo, verinen ja hauska muisto päivästä jolloin sinut laitoin. 

"Mentiin ystävän kanssa ottamaan yhdessä kielilävistyksiä ja minä otin tietysti ekana koska olisi muuten jänistänyt. Jännitin ja hikoilin kuin pieni sika. Kurlausta, koru kieleen, epämiellyttävä tunne, lisää kurlausta, verta, huimausta. Korun laiton jälkeen ilmestyin sermin takaa ystäväni luokse hammasrivi hohkaen verestä.  Olinkin alunperin ihmetellyt miten "suonikas" kieli minulla on. Ystäväni otti korun minun jälkeen ilman verta. Oltiin kumpikin niin tohkeissaan uusista kielikoruista, että unohdettiin sellaiset siniset kenkien suojapussit jalkoihin kun lähdettiin vetämään sieltä. Kävin paikan läheisessä ruokakaupassa ostamassa vettä ja hammasharjat. Istuttiin hetki ja litkittiin vettä kunnes totesin, että voi vittu, meille jäi nää pussit jalkoihin. Näytettiin varmaan tosi fiksuilta stadilaisten silmissä. :D. Onneksi ei keritty kovin pitkälle...." 

Uskon vahvasti että lävistyshistoriani on tullut päätökseen. Jossain vaiheessa iskee vaan sellainen tunne, (+22v)  että olen kauniimpi ilman minkäänlaisia törrökkeitä naamassani ja on aika luopua niistä. Nyt niitä katsoo myös eri tavalla. N. 98% lävistetyistä ihmisistä näyttäisi paremmalta ilman lävistyksiä. Nyt sen huomaa kun ei ole enää siinä huumassa. (Esim Anna Abreu, pliis ota se lävistys pois naamasta.)

Jos minun edesmenneet lävistykset kiinnostaa, tässä  vielä vanha postaus niistä. :--D

17 toukokuuta 2011

Jotain sinistä..

Nukuin tossa äsken parin tunnin päiväunet. Nyt on pöhnänen olo ja harmittaa että kello on 21.00. Saan varmaan hyvin unta taas yöllä. Näin unta eläkebussista ja b&j jäätelöstä. Kuvasin aamulla minun työvaatteet keittössä koska olen todennut että en enää pysty ottamaan tuolla Canonilla kuvia töissä, koska siellä on liian pimeää ! Ehkä parempi niin. Onneksi tuli uusi trendi että huomenna on jotain tekemistä....
Yritin etsiä kadonnutta lantiotani tuolla vyöllä.
Vietän viikonlopun Turussa ihanan Miran kanssa (joka on asunut siellä jo vuoden käymättä yhdessäkään baarissa).Perjantaina möllötetään ja herkutellaan, Lauantaina shoppaillaan ja ajateltiin illalla mennä rimpsalle, eli apua tarvitaan. Kertokaas Turun parhaimmat baarit? Paras on tietysti sellainen jossa soi Greasen soundtrack 24/7 mutta ehkä muutkin kelpaa. Ja tietysti mielummin ihan siitä keskustasta.  En malta odottaa viikonloppua, jeeeii ^___^

ps. Vaalennussuihketta ruiskittu latvoihin nyt neljänä eri päivänä. Kuten huomata saattaa, mitään merkittävää ei ole sittenkään tapahtunut. 

16 toukokuuta 2011

ömg

Sain muuten muutama viikko taaksepäin kommentin vanhalta koulukaverilta että se oli nähnyt jonkun tytön jossain huoltsikalla jalassaan samanlainen possutatuointi kuin mulla. :--D hahah. Ei se nyt niin hieno ole että kannattaisi kopioida. Minua asia lähinnä nauratti. Ollaan me vaan niin mielikuvituksettomia!

Synttäreiltä

Olen unohtanut yhden tärkeimmistä bloggausaspekteista: "Hei, voitko ottaa musta kuvan". Eli näissä kuvissa en esiinny taaskaan minä vaan.. nasu. :--D Eli pari kuvaa taas pikkusiskon synttäreiltä.
Oli pakko ostaa siskolle Hugleikur koska tiesin sen olevan ainut ihminen meidän perheessä joka osaa nauraa noille. Sen lisäksi ostin lahjakortin kirjakauppaan,suklaalevyn ja annoin sen puman hajuveden. Oli tyytyväinen :)

heheheh.Äiti oli taas onnistunut pitkästä aikaa kakussa. Onnistu se viime viikonloppunakin, mikä on aika harvinaista. Nam!

Etsi kuvasta koira.

Nasu päivysti aikalailla koko päivän ruokapöydän äärellä kuten kuvista saattaa huomata.

Nyt pitkästä aikaa töitä taas myymälässä. Yök. Kuolen jo valmiiksi tylsyyteen :D Katsotaan jos keksisin jotain mielenkiintoista päälle että saisin tännekkin kuvattua hieman asukuvia. Ainut vaan että kohta tulee kiire. Heippa! Ja jee vielä kerran, hyvä Suomi!