29 tammikuuta 2011

The Blogit

Ensin, en nyt yritä sitten syytellä tai eritellä tai haukkua kenenkään blogia, vaan nämä ovat yleisia mielipiteitä jotka on muodostunut kahden vuoden sisällä kun olen itse tätä blogia kirjoitellut.

Itse pidän blogeissa siitä, että ulkoasu on siisti, valokuvat sopivan isoja (mikä tarkoittaa sitä, että ne on isoja, mutta ei niin isoja ettei mun kakkanopeudella lataudu), valokuvat on hyvänlaatuisia ja samankokoisia. Tiedän että tuota voi olla vaikea ymmärtää, mutta inhoan esimerkiksi jos kirjoitustila on tosi iso ja kuvat siinä välillä ihan pikkuisia tai välillä taas ylisuuria eli levahtaneena pitkin kirjotustilaa/sen yli. (Jos et osaa html, kannattaa pysytellä valmiissa bloggerin tarjoamissa sivupohjissa) perusleveys 640 kertaa jotain oli sitten pysty tai vaaka on hyvä, ja siihen kannattaa pyrkia... tai johonkin kiinteään leveyteen. Tietysti blogin kiinnostavuuteen vaikuttaa kirjoittajan tyyli ja postauksien monipuolisuus. En myöskään pidä sellaisista blogeista, jossa on paljon todella hyvälaatuisia kuvia, mutta ei mitään tekstiä... tai teksti on vain pari lausetta jotain ihan tyhjentävää lätinää.

 Ja yksi juttu jota en kestä blogeissa: semmone tämmöne kirjotustyyli jos selitetää slangil tai muulla skeidakielel jatkuvasti ettei sitä jaksa lukee salee siis tosi siistii skriivaa tällee mut oikeest vitu ärsyttävää.. eikä koskaa pisteit missää. hitost kuvii mut en tiiä mitä täs tekis tai mitä mä kuvaisi et kaikki on iha jees mitä te haluutte tietää jtn en tajuu et niink lol joo. Urh, vaikka olisi kuinka hyvä blogi, voin vannoa, että en yhtä sivua edemmäs etene.

Tässä tapauksessa en lähde valitsemaan suosikkeja tämän perusteella, mutta myös vastakkainen kommentointi vaikuttaa blogin kiinnostavuuteen. On monia blogeja, joista en ole ollut aluksi kovin kiinnostunut, mutta jos saan usein kommentteja kyseiseltä bloggaajalta, alkaa vuorovaikutus pikkuhiljaa syntyä ja sitten yleensä jaksan myös syventyä kirjoittajan blogiin paremmin (ja tässä tapauksessa en välttämättä edes välitä ulkoasusta tai kuvien laadusta).

Ja sitten vielä: Inhoan "inspiraatio"-postauksia. Minä en vaan jaksa kun tuhat netistä imutettua kuvaa spämmätään joka toiseen blogientryyn. Oikeasti, kiinnostaako ne ihanoikeasti ketään muuta ne kuin itse blogin kirjoittajaa? En myöskään pidä liiemmin kollaaseista, ellei ne ole jokin kooste "mitä ostin juuri" tai "mitä tilasin juuri" tai "mitä oikeasti aion hankkia kesäksi". Mutta jos ne on vaan "burberryn kevät 2011 mallisto".-kollaaseja tai "asoksen vihreät uutuudet"... blaah. Ja siis eihän nyt yksi kollaasi silloin tällöin tee blogia paskaksi, mutta jos niitä on joka kolmas entry, niin kyllä siinä mielenkiinto lopahtaa aika äkkiä.

Nyt kun kaikki inhoaa minua näiden kommenttien jälkeen ja dissaa minun blogini maanrakoon koska olen tekopyhä pilkunviilaaja niin esitelläämpäs nyt sitten ne lemppariblogit jotka löytyi teidän linkityksistä. Näitä oli vaikea valita, mutta näihin sitten päädyin!

Top 5 blogit

Cool n boredhttp://coolnbored-peeta.blogspot.com/
Peeta on vain ihana. Olen ihan koukussa. Pläräsin blogin heti loppuun saakka yhdellä lukukerralla. Kivoja kuvia, kivannäköinen tyttö, kiva tyyli ja hyvät jutut!


Fashion Disorder
http://fashdisorder.blogspot.com/
Hei näyttää ihan Jenni Banerjeeltä. Nätti tyttö ja kiva tyyli.

Disposable dream by Timjai
http://timjaiblogi.blogspot.com
Kuvia on paljon ja ne on hyvälaatuisia ja tarkkoja ja postaukset monipuolisia.

Seize the day
http://milkawithlove.blogspot.com/
Tatuoinnit kerää aina minun huomioni. Superkaunis tyttö ja kiva tyyli.

Wanna be plastic
http://wannabeplastic.blogspot.com/
Kiva ja nätti typy jonka juttuja on aina kiva lueskella ^__^

+6
http://harsh-realms.blogspot.com/
"Hölmöä rakkautta" Suloisia ja hempeitä kuvia joissa silmä lepää :)
 
My style? Exactly that, my style!
+7
http://exactly-aba.blogspot.com/
Kuuluu lemppareihini jo aikojen takaa. Hyvät jutut ^__^hehe.

Uusi tukka

Päätin sitten vaihtaa hiukset vähän radikaalimpaan suuntaan, pidennykset ja blondiksi. Mitäs tykkäätte?
No ei sentään. Päässä on Jannan clip-onit jolla innostuin leikkimään viime viikonloppuna. Kuvia katsellessa iski kyllä vähän himo vaaleisiin hiuksiin ja ennen kaikkea pitkiin hiuksiin. Kävin öö, kaksi viikkoa sitten kampaajalla ja raidoitus ei kyllä oikein onnistunut. Tällä hetkellä mulla on hiusten päällysosa/tyvi ihan vaalea ja alla todella tummaa... ja se näyttää mun mielestä hölmöltä. Tarkoituksena olisi ollut laittaa päälle vaaleiden sekaan muutama tummaraita tuomaan kontrastia ja alle hieman enemmän vaalea..  Noh, epäonnistumisen huomasin vasta seuraavana päivänä. En tajua miksi kampaajat läträä ihan hulluna hiustuotteiden kanssa. Itse inhottaa jos hiukset tuntuu kökkösiltä. Tälläkin kertaa hiukset ehdittiin kuivata märistä kosteiksi ja siihen litra kiharageeliä.. hiusten kuivuttua mulla oli töissä rapeat ghettokiharat. Poikaystävän ilmekkin oli pennin arvoinen kun kysyin että mitäs tykkäät mun uudesta tukasta. Hiukset meni aika äkkiä kiinni.

Loppuun vielä kuva masentuneesta Esa-Armanista.  Esa oli masentunut kun sen mamma tuli Ranskasta. Laitoin sille juhlahatun jotta se ilostuisi. :--(

28 tammikuuta 2011

Toiveita...

Voi tätä kiroilujen aamua. Tänään hokasin, että helkutti ei nuo matkamessutarjoukset ikuisuuksia kestä. Olin kuola valuen kuumottanut poikaystävää Thaimaan matkasta huhtikuussa, 17pv, 3+ hotelli ja n. 998€/henkilö. Kelatkaa kuinka vähän loppujen lopuksi matkasta jossa on lento ja laadukas hotelli samassa ja päiviä vielä noinkin paljon. Mutta miten kävikään? Tänään kun menin Finnmatkojen sivuille, oli tarjoukset jo kadonnut, eli todennäköisesti myyty. :--( Hyvästi unelmat. Toisaalta ei mulla olisi ollut edes sitä ylimääräistä paria sataa laittaa siihen varausmaksuun. Olen kirjaimellisesti P.A tällä hetkellä.

Edistyin myös yhden asteen työhaussa. Laitoin yhteen supersiistiin duunipaikkaan kesätyöhakemuksen. Pelkään vaan, että tein loppujen lopuksi hakemukseni liian sutaistusti. Olen vaan niin huono tekemään työhakemuksia... pitäisi mennä johonkin kurssille, missä niitä laaditaan oikeaoppisesti.  Haluaisin kyllä pitää kesälomaa n. kk, siis oikeasti pitää sen yhtenä lötkönä ja vaan relata... mutta toisaalta jos saisin omaa uraani edistävän työpaikan niin tottakai tarttuisin siihen. No joo, sormet ristiin.
Kuvissa esiintyvä ruututunika oli toinen ostos seppäläreissulta, 19,90€

Soffa

Sain tosiaan vihdoinkin tarpeekseni meidän rumasta punaisesta sohvasta.
Hieman säälitti, kun kaksi sellaista minuakin pienempää amisviiksi poitsua tuli noutamaan tuota meidän vanhaa rotiskoa. Tuo siis painaa aivan järkyttävästi, koska siinä on myös vedettävä sänky sisällä. Olin niin raukka, että menin keittiöön piiloon kun en pystynyt katsoa kun ne yritti kantaa sitä (asutaan toisessa kerroksessa, ei hissiä).. ja menin myös piiloon sen takia, että ne ei pyytäisi minua apuun. :--D
TADAA! Jee, meillä on uusi sohva!

Hieman on pieni yksiö nyt täynnä.. mutta en minä täällä ikuisuutta tule asumaan. Ja nyt meillä on ikään kuin kaksi erillistä huonetta. Toinen voi istua sängyssä ja toinen voi rakentaa sohvatyynyistä suojan ja datata sen takana piilossa.Sitten jos on asiaa toiselle.. voi pistää vaikka fb:ssä viestiä. Ah <3

27 tammikuuta 2011

Piupau

Töitä töitä ja vähän lisää töitä. Tipaton on mennyt ihan reisille... En voi käsittää... mutta kroppa kyllä tunnistaa sen. Hengitys on pihissyt koko viime ja tämän viikon ja on koko ajan sellainen semikipeä olo. Tulispa äkkiä maaliskuu. Harkitsen vahvasti tiputtaa 6pv/viikossa töitä vain neljään päivään. Tai sitten isken itselleni iltavuoroja, että päivällä olisi aikaa tehdä jotain.. esim urheilla.  Kauankohan olen tästä urheilun aloittamisesta täällä paasannut? Voisin myös pitää lihattoman helmikuun.. hmm, joo.

Piristin ja samalla ahdistin itseäni tässä viime viikolla. Ostin pari uutta kolttua, joista kaksi aion palauttaa. Alla oleva kappale kustansi 29,95€/Seppälästä ja se on siis mekko, ei hame. Kuulemma tosi pliisu, mutta tykkään pliisusta. Asua kohentaa vielä kolmevuotiaat kulahtaneet crocs-feikit. Mä tahdon uudet, sellaset aidot ja siistit, tälläiset *klik* ilman talvivuorta. Okei, alan jo säälittämään itseäni.. mutta oikeasti, työkenkinä nuo on ehkä mukavimmat ja joustavimmat jalassa mitä koskaan on keksitty. Itse välillä unohdan talvikengät jalkaan.. ja aijai sitä kipua kun pitäisi tallustella 7h seisomisen jälkeen kotiin.

Blogi jatkaa kuitenkin vielä toistaiseksi kaamosvaihetta. En ole vieläkään kerennyt tekemään sitä 5 parasta blogia-postausta, eli linkitellä voi vielä jos huvittaa.

21 tammikuuta 2011

Formspring määki

Hei, reaaliaikaisempia vastauksia ehkä täällä: http://www.formspring.me/mirettep Pommittakaahan kyssäreitä tai muuta lätinää :)

Jee nyt on tullut jo hieman kysymyksiä ja tosiaan olen vastannut kaikkiin. Eli nyt vaan uusia kysymyksiä ilmoille niin minä vastailen :P

ahahhahahahheheheh

Uudet perryt

Ainoan ostoksen jonka tein laivalla juoman ja ruuan lisäksi oli Fred perryn kevätkengät. Löysin nämä Taxfreesta -40% alennuslapun kanssa, eli hintaa popoille tuli vain n. 30€ (ovh 51€). Aikaimoinen löytö, koska olin etsinyt tommosia tossukoita koko viime kesän ilman tuloksia. Nyt vaan pitää toivoa että lumi sulaa äkkiä maasta että pääsen tallustelemaan näillä. Tiedän kyllä että näiden kestävyys ei ole mikään paras.. mutta olen tottunut jo siihen että kangaskengät kestää sen yhden sesongin ja sitten ne on aika heittää roskiin, pätee niin Converseihin kuin h&mn kangaskenkiin.


Mitäs pidätte?

PS. Linkitelkää vielä vaan blogeja. Huomenna mulla on vapaa päivä ja toivottavasti aikaa lukea niitä oikein urakalla!

19 tammikuuta 2011

Minttulepardit

Oop. Tom Cruisesta on vihdoin selvitty. Olo on oikeastaan vieläkin aika jäätävä mutta eilen se oli vielä pahempi.Viking Line oli ihan täynnä ulkomaalasia; siis Turkkilaisia, somaleita yms. Ja lapsiperheitä. Mitää?!Ensi kerralla kyllä Siljalle.. vaikka en valita sillä tämä risteily oli ilmainen. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin.

Jee. Tein itselleni mielestäni tähän mennessä söpöimmät konadit. Minttulakkaa ja lepardia. En pysty ollenkaan tekemään niitä seeproja, koska ne oli jo valmiiksi ihan aavistuksen lommolla, jolloin ylimääräinen lakka jää siihen lillumaan. Olisi ollut tosi fiksua ehkä reklamoida siitä, mutta se jotenkin jäi kaiken sen uutuuden innostuksen keskellä.

Meow! Sitten vielä söpöilykuva viime viikon illanistujaisista.

14 tammikuuta 2011

TOM CRUISE

Apua, jänskättää. Huomenna starttaa Tom Cruise risteily seitsemän muun mimmin kanssa. Aivan mahtavaa. Alunperin piti jättää tämä välistä koska oli tipaton ja kaikkea... mutta totesin että eihän tätä voi missata + olen ollut laivalla viimeksi abiristeilyllä. Suuntana on siis tukholma ja paluu vasta maanantaina. Kyllä tällä palautuu eilisestä 10,5h työpäivästä ;--) hehe.

Ja muistakaahan vielä linkitellä blogejanne!

13 tammikuuta 2011

Esku

Esa-armani on paras. Okei, se kusee vieläkin sanomalehdelle (ja vähän muuallekkin) sekä kakkaa rusinan kokoisia pökäleitä (joita Jannan äiti IMUROI)... mutta muuten kokonaisuudessaan aivan ihana pakkaus. Janna lähtee Ranskaan viikoksi parin päivän päästä ja Esa-Armani olisi voinut tulle meille hoitoon mutta poikkis ei hyväksy sitä - pitää olla kuulemma sisäsiisti. Yhyy. Sitten kun se oppii pissamaan ulos aion kutsua sen kylään meille joka päivä. Katsokaa nyt sitä! *smurf*.

lurp
Onnellinen-Esa.

Sitte Esa masentui ja meni piiloon sohvan alle. :(

Miu.
 Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.

11 tammikuuta 2011

Meikkivoide gallup

Sanokaapas nyt minulle, mikä on teidän mielestänne kaikista paras meikkivoide rasvoittuvalle/sekaiholle? 

Kaipaan:
-Sopivasti peittävää,mutta silti kevyttä.
-Kestävää.
- Ei kovin kallista.
- Ja tietysti ei saa tukkia ihohuokosia. 

Omat kokemukset ja vinkit kehiin!

10 tammikuuta 2011

Upsista

Uusi addiktoiva sivusto: http://www.feissarimokat.com/


Parhaimpia on noi "jos lataat kuvia facebookkiin, tarkista että sinne ei lataudu koko muistikortti XD"

09 tammikuuta 2011

Esittele blogisi

Tämä "esittele blogisi"- juttu on nyt kierinyt muutamissa blogeissa, joten minäkin haluan toteuttaa sen. Yritän koko ajan muutenkin löytää uusia mielenkiintoisia blogeja joita seurailla. Elikkä linkitä blogisi kommenttiboxiin ja kerro vaikka jotain itsestäsi/blogistasi. Valitsen lopuksi 5 parasta jotka esittelen  myöhemmin tässä blogissa :) Lupaan plärätä kaikki huolella  läpi ;) EDIT 18.1 . Koska on hieman kiireinen viikko edessä voitte linkitellä blogejanne vielä ihan rauhassa. Olen löytänyt jo paljon kivoja blogeja (Olen käynyt lukemassa pikaisesti aina heti kun olen kommentin saanut), mutta odotan että voin vielä joku päivä rauhassa käydä kaikki blogit läpi. Eli jatkakaapas linkittelyä! :) 

Ps. etsi flurre

08 tammikuuta 2011

Jotain ihQua

Pari ihanaa juttua jotka ovat tehneet minut onnelliseksi viime aikoina.

Versacen Bright Crystal hajuvesi. Joululahja minun poikaystävältä. Täytyy myöntää, että aika kauan minä tätä hinguinkin, mutta nyt se on minun ♥ Tuoksu on niin huumaava.. aah. Olen kyllä löytänyt taas pari uutta pakko saada-hajuvettä tämän lisäksi... mutta jos nyt yrittäisi ensin käyttää ne edellisetkin loppuun... ör.
Toinen kivuuden aihe on ollut nämä alla olevat korvikset. Löysin ne seppälästä alennettuun 2€ hintaan ja olen käyttänyt niitä nyt melkein joka päivä (viikon) putkeen... ja minulle se on harvinaista. Ne on vaan niin söpöt!

Noh, nyt lopetan tämän lässyttelyn. Mikäs kiva teidät on saanut onnelliseksi?

07 tammikuuta 2011

Meikkiarvosteluja

Ostin ihan kokeilu mielessä uuden ripsivärin. Tämä oli oikeastaan aika hintava mielleostos, nimittäin ovh. taisi olla n. 18e. No mutta ei siinä mitään, koska mielestäni tämä tuote, Lorealin Volume Million Lashes extra-black oli täysin hintansa veroinen. Olen kokeillut varmaan 15 eri ripsiväriä elämäni aikana, ja tämä on ollut ehdottomasti paras. Parin viime vuoden sisällä olen myös omaksunut, että parhaimmat ripsivärit tekee Loreal ja huonoimmat maybelline.  Minulla oli itseasiassa kädessä ostohetkellä vielä Max factorin Falce lash effect (koska muistaakseni sitäkin minulle on joskus kehuttu), mutta myyjän suosituksesta päädyin sitten tähän.

Mitä se lupaa? Volume Million Lashes maskaralla saat extra-tuuheat ja äärimmäisen erotellut ripset.
Yritin ottaa muutamat havaintokuvat ripsarin toimivuudesta..Nämä ei kyllä ole mitään parhaimpia esimerkkikuvia, koska levitin ripsarin aika suttuisesti.. mutta kaipa noista jonkun arvion pystyy tekemään.

Tässä vielä laamamainen otos vähän kauempaa. *tuikki tuikki*Yritän vielä joku päivä ottaa jotain vähän kauniimpia kuvia.. mutta kyllä minä tykkään.  
Mitäs mieltä te olette?

06 tammikuuta 2011

Punahilkka

Yritin joulun tiimoilla pukeutua edes jotenkin jouluisesti. Totesin että minulta ei hirveästi punaista löydy... ainoastaan pari pallomekkoa ja alla oleva hame.. nojoo. Hirveä ahdinko.. olen löytänyt nyt ihan sikana hulppeita duunipaikkoja mihin voisin hakea, mutta olen kiinnyksissä edelleenkin kahdessa eri duunipaikassa maaliskuuhun asti. Argh miten raivostuttavaa kun hyvät mahdollisuudet hiipuu ohi. Ja miksi oi miksi mulla ei ole kunnon portfoliota? Miten voin näyttää työnäytteitä, jos en ole tehnyt mitään! Niin, häh! Kuka haluaa jotain juttuja mitä voin suunnitella? Teen vaikka ilmaiseksi, kunhan voi käyttää omassa CV:ssäni niitä työnäytteinä :D Hirveästi ei huvittaisi esitellä koulussa tekemiä Heppaliha-lehtiä tai jouluisia possukortteja...äääääääääää!

05 tammikuuta 2011

Kynsijuttuja

Ohoo... taisin ostaa itselleni myös joululahjan. Stockmann on alkanut myös myymään konadtuotteita ja päätin täydentää omaa varastoani uudella lakalla ja laatalla. Pinkkiä lakkaa en ole vielä ehtinyt käyttämää.. kun en oikein tiedä minkä kanssa se sopisi.. tätä olisi voinut miettiä myös ostohetkellä.. köh.
Ostin tuon laatan lähinnä noiden rusettikuvioiden takia.. mutta kun yritin tehdä niitä.. no en onnistunut siinä kovin hyvin. Sen jälkeen päätin tehdä pari jouluista versiota.

Hirveät...
Kamalemmat..
No, harjoittelu tekee mestarin.

Soffa

Onneksi nykyään musta ja tummanharmaa on joku hittiväri sisustuksessa. Oli helpompi visioida sohva vaihtoehtojen kanssa kun kaikki oli valmiiksi jo tummia mallikappaleita. Alla oleva sohva oli lopulta eniten mieleeni - se, jonka näin ensimmäisenä. Hintaa olisi 499€ ja se on pehmeä ja mukava! Ongelmana on tietysti meidän 34neliön yksiö johon on hirveän vaikea fiksusti saada tuollaista sohvaa, mutta perusoletuksena on että en tässä aio ikuisesti asua. Ja hei, kaksi paikkaa missä sä voit yksiössä olla: 1. sohvalla 2. sängyllä. Sänky on huippu niin miksei sohvakin.  Ainut pelko tietysti tuosta sohvasta on, että tuleeko noista selkätyynyistä ihan lörttöjä ajan mittaan... hmm. Mitäs mieltä olette, ostanko vai jätänkö kauppaan? Tämä on tosiaan vielä alennettu jostain överihinnasta... joten tänään se on varmaan kaupasta joka tapaukessa noudettava. Örh!

Ps. itkeekö joku muukin samalla kun katsoo eläinten pelastustiiiä?

04 tammikuuta 2011

Ruutuneliö

Aah, vihdoin vapaapäivä. Olen ollut kymmenen päivää putkeen töissä (tai no jos jouluaattoa ei laskettaisi mukaan olisin ollut 15 päivää putkeen töissä). Käytiin äitin kanssa pyörimässä vähän sohvakaupoilla ja löysinkin itseasiassa Maskusta mieluisan. Nyt kun saisin vielä tuon toisen puoliskoni mukaan ostamaan sitä.. Tänään olisi tarkoitus vielä mennä elokuviin.. ehkä. Sain töistä pari vapaalippua bonuksena. Ja hei, eilen eräs nainen sanoi mulle "Siis ERITTÄIN hyvää palvelua" ;) Osaan mä joskus olla mukavakin. 

Töissä olen tosiaan pitänyt nyt kolme päivää putkeen Veromodan aleista ostamaani ruutupaitaa... teknisesti tämähän ei maksanut minulle mitään, koska sain siskolta lahjakortin joululahjaksi kyseiseen puljuun. Mutta aika kiva :) Ei minulla muuta. Ja sori suttuisista kuvista, mun kamera tekee taas kuolemaa... onko normaalia että joutuu ostaa uuden järjestelmäkameran aina kahden vuoden välein? hmm...

MOI

03 tammikuuta 2011

Pie.. pie... pieee

Haluan jakaa teille erään superherkullisen piirakan ohjeen, nimittäin Kana-papaijapiirakka. Sen tekemiseen tarvitset: valmiin piirakkapohjan, sweet and chili saucea, pirkan punaisia papaijapaloja sokeriliemessä, pussillisen juustoraatetta, 2dl kermaa, 1 kananmunan, 450g kanaa hunajamarinaadissa, 1 punasipuli ja 1 tavallinen sipuli.
Ensin piirakkapohja uuniin n. 20min.
Sen päälle n. 2dl Sweet and chili saucea (oman maun mukaan).

Soossin päälle kuivatut papaijapalat (niitä kannattaa myös hieman pilkkoa pienemmiksi).
Sen päälle paistettu kana, sipuli ja punasipuli. Maustoin kanaa myös hieman chilillä.
Sitten kerma, juustoraaste ja kananmuna sekaisin kupissa ja piirakan päälle.
Uuniin puoleksi tunniksi että kermamunaseos on hyytynyt. Ja nauttimaan!

Okei, toi ylempi kuva on aika kuvo... mutta voin sanoa että tämä on herkullista! Ei siis ole oikeasti yhtään makeaa vaan täysin suolainen piirakka... Jos joskus haluaa vähän erilaista, kannattaa kokeilla :)