13 joulukuuta 2011

Tuoksuu puhtaalle

Ostin itselleni eilen vihdoin ja viimein muutaman hajuveden. Koin sen oikeutettuna koska luovutin äidilleni kaikki omistamani hajuvedet. Mainitsin jo aikaisemmin että haluaisin itselleni periaatteessa kaksi eri tuoksua, yhden iltaan (ja juhlaan) ja yhden päivittäiseen käyttöön. Alla olevat Cleanit lähtivät yhteishintaan 69€. Paketissa on siis neljä 30ml tuoksua  (eau de parfumia) ja oikeasti paketin ovh. olisi yli 180€, eli ei mikään paha diili.
Oma lempparini näistä neljästä on Clean - Shower Fresh.
Tuoksut tosiaan jäljentävät aikalailla sitä mitä on tarkoituskin: Lämmintä puuvillaa, suihkunraikkautta, puhdasta pyykkiä jne. Eli nämä ovat loppujen lopuksi todella neutraalin tuoksuisia.. mutta silti näissä jokin viehättää ainakin minua. Hieman kyllä sydäntä kirpaisi näin jälkeen päin jättää se Viktor and rolfin flowerbomb hyllyyn.. mutta toivotaan että joulupukki olisi kuulolla ja toteuttaisi toiveeni ;).
Itsehän olen siis täysi tuoksufriikki ja voisin ostaa ihan loputtomasti hajuvesiä jos olisi vain rahaa. Nyt on tullut markkinoille taas paljon erilaisia uutuustuoksuja jotka haluaisin omakseni. Vielä vuosi sitten omistin varmaan kymmenen eri hajuvettä, mutta nyt kaikki vanhat on alkanut kyllästyttämään ja siksi olen antanut niitä pois tai heittänyt suoraan roskiin. Vaikka näitä Cleanejakin on nyt monta erilaista, haluaisin silti ainakin vielä muutaman erilaisen tuoksun: yhden mausteisen ja tumman esim. se flowebomb tai Guessin Seductive I'm yours (pinkki pullo) ja sitten vielä yhden raikkaan ja kirpsakan, esim. Versacen Yellow Diamond, Versase Versense tai Giorfio Armani Acqua di Gioia.

Cleanin tuoksut + muut ihanat tuoksut löytyvät myös Sokoksen verkkokaupasta. Huom, nämä alekoodit ovat edelleenkin voimassa. 100€ ostoksista 20€ alennus koodilla: SOKOSJOULU ja koodilla JOULUETU -10% pois tilauksen loppusummasta.


Mikäs on sinun lempparituoksusi tällä hetkellä?

6 kommenttia:

loinen kirjoitti...

Mä rakastuin siihen Dieselin l'overdoseen! Kaks mun lempparia, anis ja lakritsi miksattuna <3 ja vieläpä ihanassa pullossa.
Vaikka mullakin on ihan liikaa hajuvesiä, enkä ikinä edes muista käyttää niitä, niin jotkut yksilöt on vaan pakko saada.

Mirette kirjoitti...

loinen: aa se on siis se anis varmaan josta mä taas en tykkää siinä loverdosessa. Siin on jotain hyvää mut jotain mistä en tykkää. Mun kaverilla on myös sitä ja se tuoksuu sen iholla kyllä tosi hyvältä.
Ja se pullo on aivan mielettömän ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

En tiedä menikö mulla jotain ohi, mutta mistä ostit clean-hajuvedet? Kiinnostaisi tietää missä on moinen tarjous, lähtisi varmaan itsellekkin! :)

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: niin joo. Ostin sen stockmann beatystä ja sitä saa ainakin kicksistä. Yritin etsiä noita lahjapakkauksia sokokselta mutta myyjä ei ainakaan tiennyt että niitä olis siellä. Et yksittäin saa 50ml pulloissa :)

loinen kirjoitti...

Joo, anis on vähän semmonen että sitä joko vihaa tai rakastaa. Mä rakastan sitä juomissakin <3

Kissankulta kirjoitti...

OMG O_O Onko nuokin Sokokselta? Pakko saada! Itsellä on Simply Soap ja himoitsen noita kaikkia.