31 joulukuuta 2011

Solinotes tuoksut

Voitin Ostoslakossa-blogista alla olevan Solinotes tuoksusetin (Ensinnäkin jeee, mä voitin!). Toisekseen jee, koska olin juuri valitellut uusien tuoksujen puuttumisesta. Itsehän lopulta ajauduin täydelliseen kriisiin niiden edellisten esittelemieni Clean-tuoksujen kanssa ja myin ne eteen päin (Jäljellä enää shower fresh jonka aion kyllä myöskin myydä). Minun ei vaan kannata ostaa tuoksuja hätäillen tai muuten käy köpelösti ja alkaa kaduttaa. Olin myös tuoksujen ostovaiheessa hirveässä flunssabuumissa mikä tietysti edesauttoi sitä että niistä tuli enemmänkin ns. inhokkituoksuja.
Ostoslakossa -blogista löytyy paljon laajemmin selitettynä mikä näiden tuoksujen idea on, mutta lyhyesti: "Arno Sorel -merkin Solinotes tuoksut ovat tuoksuja, joita voi käyttää niin yhdessä kuin erikseenkin. Sarjaan kuuluu kuusi selkeää ja simppeliä tuoksua, joista jotkut saattavat kuulostaa yksinään hurjalta, mutta minusta näiden tuoksut on luotu niin onnistuneesti, että oikeastaan kaikki tuoksuista ovat houkuttelevia iholla myös yksinään"
Periaatteena on, että oma sekoitus tehtäisiin aina kahdesta tuoksusta: toista kaksi suihkausta ja toista yksi. Näin sekoittamalla tuoksuista voidaan luoda 30 erilaista yhdistelmää. Kuulostaa hauskalta, eikö? Okei, myös hieman työläältä. Nämä nimittäin tuoksuvat yksinään todella voimakkailta joten liiallinen leikkiminen kylppärissä voi aiheuttaa aikamoisen migreenin. Omat lempparini ovat tällä hetkellä Kookoksesta ja myskistä tai vaniljasta ja myskistä tehty sekoitus. Tuoksu tuo mieleen vanhat kunnon pissis-ajat :-D
Olen kyllä erittäin innoissani tästä paketista ja tämä vaatii laajempaa perehtymistä. Patsuli, karhunvatukka ja Ambra olivat kaikki yksinään aika voimakkaita ja en tykännyt niistä hirveästi... nyt pitäisi vaan uskaltaa kokeilla miltä tuoksuisi niiden yhdisteleminen omiin lemppareihini.

Ennen kuin tiesin voittaneeni Solinotesin tuoksupaketin kävin tuhlaamassa saman tien Cleaneista saadut myyntirahat tähän: Viktor & Rolf - Flowerbomb.Olisi pitänyt vaan heti luottaa ensi vaikutelmaan... Löydän aina omat lempparituoksut siten, että käyn vuoden päivät haistelemassa niitä ja sitten lopulta ostan sen (tai vingun lahjaksi). Aaah, on se vaan niin ihana. :)
Osissa kuvissa muuten kuvanlaatu hieman mössööntyy koska tällä kotikoneella ei ole photaria millä voisin muokkailla niitä paremmiksi. Pitäisi kyllä se oma tietokone pian hankkia, mutta en osaa vieläkään päättä minkä ostan seuraavaksi... se nimittäin tulemaan olemaan taas niin ylikallis hankinta että ihan heikottaa.

Nyt kuitenkin oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille mukaville lukijoille :-)  ♥ Toivotaan että seuraava vuosi olisi parempi vuosi kuin tämä vuosi kaikin puolin. 

5 kommenttia:

Nefernefernefer kirjoitti...

Uuh, tuoksuja! Mietin itsekin tuohon arvontaan osallistumista, mutta päätin jättää väliin kun noita tuoksuja on kyllä riittävästi... Tuo paketti vaikuttaa hurjan mielenkiintoiselta, olisi kiva kuulla siitä lisää, jos löydät hyviä sekoituksia. Ja muutenkin tuoksupostaukset on aina kiinnostavia. :)

Ps. Sulla on tosi makeita tatskoja! ^^

Mirette kirjoitti...

Nefernefernefer: Hihii, oon kyllä niin rakastunut tohon flowerbombiin että en ole vielä edes käyttänyt noita solinotesin tuoksuja paljon yhtään. Ja ne tulee käyttöön varmaan sitten kesäisemmällä säällä :)

Ja kiitoksia paljon :)

I'm Lacking kirjoitti...

Sullakin hyvä tuuri, itsekin juuri voitin palkinnon eräästä blogista. En vaan oo ehtinyt kuvailla noita juttuja vielä.

Mirette kirjoitti...

i'm lacking: Joo, joskus näinki päin :D mitä voitit? :P

I'm Lacking kirjoitti...

Voitin pari Lushin juttua (suihkugeeli ja kynsinauhavoide), nfu oh:n vaniljan tuoksuisen käsi/vartalovoiteen, 6 erilaista kynsilakkaa ja muita kynsituotteita, mm. strasseja ja hileitä.