06 joulukuuta 2011

Roadtrip

Räpsin muutaman kuvan meidän huikeasta automatkasta kohti Lappeenrantaa. Olen täysin ihastunut tohon fisuun, mutta kuvista näkee että tarkennus on hieman vielä hukassa.. ehkä mä vielä opin sen joku päivä.Nenä kuulemma kasvaa vanhetessa.


Hienoja kuvia kerrassaan.Oli ratkiriemukasta. Varsinkin kun ei meinattu päästä Vantaan kehältä mihinkään :-D Ihana Miina jaksoi kuitenkin ajaa meidät turvallisesti lappeenrantaan ja kotiin, iso kiitos siitä ... vaikka se ei enää kuulemma ikinä suostu hakemaan mua Vantaalta.

Tänään ollaan vaan oleskeltu kotona, tai no käytiin me Käpylässä syömässä Old Sophiessa mutta mitään muuta ei olla jaksettu tehdä. Vähän harmittaa että en ole nyt oikein ehtinyt käydä salilla ollenkaan ja en tule ehtimäänkään kun loppuviikoksi on niin paljon ohjelmaa. Huomenna käyn fiksaamassa ripset uuteen uskoon.. nämä on tällä hetkellä aivan järkyttävännäköiset.. taitaa olla enää muutama ripsi jäljellä. Torstaina ajateltiin mennä kaverin kanssa tsekkaamaan SKT:n maahantuojan joulumyyjäiset ja perjantaina onkin sitten työpaikan pikkujoulut. Lauantaina Darra. Sunnuntaina äitin kanssa syömään ja leffaan.Tarviin lisää aikaa! Tai no enemmänkin energiaa...

Ei kommentteja: