01 joulukuuta 2011

Räps räps

Kävin pari viikkoa sitten laittamassa ripsienpidennykset Myyrmäessä Sunligh Nail & Lashesissa. Operaatio maksoi 60€ ja kesti n. 2 tuntia. Kaarevuudesta en tiedä mitään, mutta pituutta näihin laitettiin 12mm-14mm.  Eli uloimmat on varmaan n. 14mm pitkiä.  

Ripset laittettiin tosiaan samassa huoneistossa kuin tuo solariumstudio on, joten voin sanoa että kyllä oli lämmin. Ympärillä hurisi neljä solariumkoppia täydellä teholla ja tuntui kun olisin ollut semmoisessa mietolämpöisessä saunassa. Se oli ihanaa niin kauan kunnes piti havahtua hereille ja kieriä takaisin kylmään ulkoilmaan. 

Itse kyllä tykkäsin näistä tosi paljon ja siksi menenkin ensi viikolla huoltamaan nämä kuntoon. Pari mielenkiintoista pointtia tuli myös ilmi - mitä edellisessä paikassa ei mainittu. 

1. Jos ripset pitää värjätä, ne kannattaa värjätä 2-3 päivää ennen operaatiota. Värjäys voi nimittäin vaikuttaa ripsien pitoon negatiivisesti (Edellisessä paikassa ripset värjättiin ensin ja sitten perään laitettiin ripset). 

2. Ripsien laiton jälkeen pitäisi olla 24h ilman ripsien pesua, jotta liima ehtii kuivua kunnolla. Edellisessä paikassa oli taas ihan ok mennä samana iltana suihkuun. 

Viikon jälkeen ripsiä on jo tippunut aika paljon kuten alla olevasta kuvasta näkee. Kallista lystiähän tämä on. Aion käydä ensi viikon keskiviikkona vielä huoltamassa nämä mutta sen jälkeen taidan pitää taukoa - kesään asti. On se kivempi oikeasti katsoa aamuisin itseään peilistä kun ripset on mustat ja pitkät.. mutta kyllä näiden kanssa saa varoakkin ja huoltoväli on niin hiton pieni, 2-3viikkoa.  Kesällä ripsistä on enemmän oikeasti hyötyä koska ei tarvitse pelätä ripsivärin leviämistä hikoilun takia jne. 

10 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Nätithän on nuo ovat. :) Jos minulla olisi helkkaristi ylimääräistä, niin toki tuollaiset olisivat varsin kivat. Häiden aikaan laitoin geelivahvistukset kynsiin ja oli kyllä tosi kallista se huollattaminen. Lopulta päätin tyytyä ihan omiin kynsiin. :)

Eniten olisin ehkä huolissani omista ripsistäni. Jotkut sanovat, että omat ripset ovat pidennysten jälkeen hauraat ja harvat. Johtuukohan se sitten vaan illuusiosta, kun aiemmin on ollut bambiripset ja yhtäkkiä onkin omat. :D Ainakin omat kynnet menivät ihan hirveään kuntoon geelauksen jälkeen.

NELLI kirjoitti...

ihana prinsessaripsi ! muaki hotsittais kovasti... mutta taidan vielä tyytyä omiini

Mirette kirjoitti...

Niina: Jep sepä se.. mut mä olin jotenki niin apaattinen omasta ulkonäöstäni tässä vastikään että ajattelin hieman piristää.. itseäni.

Ja mä aina välillä kyllä ihastelen semmosia naisia jolla on kaikki aina niin huoliteltuna: hiukset, kynnet ja ripset.. voiku ittelläki olis varaa laittaa niin paljon itseensä :/

Nelli: Hhii, joo näihin jää kyllä koukkuun. Tai sitten iskee se jälkiharmistus kun alkaa rapisemaan :D

mymlan kirjoitti...

höh, musta sun ripset on aivan superit luonnostaan ilman mitään ylimääräsiä pidennyksiä! :o

Qtja kirjoitti...

Ihanat ripset!! Aika halvat ovat olleet, paljonhan tuolla huollattaminen maksaa? Kerro toki lisääkin kokemuksia noista, onko nuo esmes minkä merkkiset? :) Aa pakko ehkä käydä tuhlaamassa veronpalautuksen turhamaisuuksiin, nuo ripset nimittäin oikeesti pelastavat pahankin bad face dayn.

Mirette kirjoitti...

Qtja: Huolto on kai 50e. Mutta tosiaan, itse päädyin tonne studioon Cavan blogin kautta (jossa oli myös ns. alennus tonne sunlightiin kun mainitsi Cavan blogin nimen). Mun mielestä Cavalle oltiin tehty niin kauniisti että pakko oli käydä testaamassa. Kattavampi postaus kyseisestä paikasta siis löytyy täältä:
http://charmingcava.blogspot.com/2011/08/toivepostaus-ripsienpidennykset.html sieltä löytyy vähän fiksumpaa ja laajempaa infoa kuin mitä itse osaan antaa. :)

Mirette kirjoitti...

Ja tosiaan, mun mielestä tosi laadukasta työtä tohon hintaan.. kun nyt on näitä extreme lashesia yms jollain 150e joka on ihan sikana liikaa.. :o

Mirette kirjoitti...

mymlan: hihi, kiitos. Mut ei ne sit oo ku ei jaksa laittaa ripsaria.. sit se on vaa albiino. :D

RagDoll kirjoitti...

Hei Mire testaa Neulashia! Vaikka onkin pirun hintavaa (n.90e puteli) niin sillä saa aikamoiset räpsyt, jonka jälkeen tuntuu värikin tarttuvan niihin niin hyvin kiinni, ettei tarvi pahemmin värjäillä. =) Oma ollut jo useita kuukausia käytössä ja vielä on tököttiä jäljellä, eli maksaa itsensä takaisin aika vauhdikkaasti.
Omat räpsyt kärsi, kun pidin xtreme ripsiä lähes vuoden päivät.

Mirette kirjoitti...

Ragdoll: No siis mua on alkanut houkuttaa toi tosi paljon koska olen lukenut jotain testipostauksia ja se on näyttänyt toimivan.. haluisin silti vielä ehkä nähdä jotain radikaalimpia tuloksia jostain saitilta yms.. ja hitto vie, kyl se on kallista. Mut sit jos miettii että mulla menee 1kk ripsienpidennyksiin 110e.. niin sama se melkein on :D Voisin kyllä joskus harkita testaavani.,.