16 joulukuuta 2011

Pikkujoulut


Yritin räpsiä muutaman epätoivoisen kuvan ennen meidän Firman pikkujouluja, mutta heikolla menestyksellä. Päällä oli saumasukkikset, musta hame ja oversize paljettipaita. Näillä vaatteilla mennään varmaan jouluaattonakin. Pikkujoulut oli kyllä tosi kivat. Ensin mentiin drinksuille Belgeen. Sitten siitä tsekkaamaan uusi Eat&Joy kauppahalli, jossa oli järjestetty meille pontikka-tastingit (yrh :D), sieltä sitten Revolttiin nauttimaan skumpasta ja kuuntelemaan Hermanni Turkin keikkaa ja lopuksi syömään Ravintola Kannakseen. Tai no saatettiin me ruuan jälkeen vielä mennä Cubaan. Cubassa en kuitenkaan ollut kuin max puoli tuntia. Ei jostain syystä huvittanut juoda, joten lähdin luuserina vain kotiin. Isoin fail oli kuitenkin se, että mulla ei ollut kameraa mukana!

Mites, onkos teillä ollut jo firman pikkujouluja? Sattuiko mitään noloa? -:D

1 kommentti:

aba kirjoitti...

Mä missasin (kesä/syysloma)työpaikan pikkujoulut. Kaikki järjestetyt pikkujoulut, joissa oon vieraillut, oon ollut esiintymässä.

.. ellei "kappas, meillähän on tässä pari viinipulloa. juodaan ne ja kutsutaan näitä pikkujouluiksi" -tapauksia ei lasketa.