26 joulukuuta 2011

Oho

Viime yö oli todellinen liskojen yö. Sätkähdin noin sata kertaa hereille kun joulukuusen valot sammui ja rämähti takaisin päälle kovan myrskyn johdosta. Aamulla oli sähköt poikki ja etupihalla oli surullisen hauska näky. Oho, aita on mennyt rikki.
Nyt olen päässyt kotiin asti. Jalassa supermukavat karvatöppöset ja maha muhkean murea. (?) Sain paljon kivoja lahjoja, lähinnä lahjakortteja ja joulu oli muutenkin oikein mukava. Huomenna olisi taas paluu takaisin arkeen... voi että, te joilla on vapaana nämä välipäivätkin - nauttikaa! Olisi niin ihana vielä lepäillä muutama päivä ihan rauhassa mutta työt kutsuu. Lisää joulukuvia myöhemmin :-) Mites teidän joulu on mennyt, saitteko kivoja lahjoja?

2 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Meillä oli eilen päivällä ja illalla sähköt poikki kaikkieen 9h :S. Sähkökatkot ja myrskyt on inhottavia. Sitte kun on sähkökatko niin sitä aina väkisin aattelee, että pistänpä tv:n päälle. "ai niin mut sähköt on poikki" tai sit yrittää pistää valoja päälle :D.

Mirette kirjoitti...

I'm lacking: No äitillä oli sit loppujen lopuksi kahdeksaan asti iltaan, eli melkeen koko päivän. Itse lähdin kotio jo kolmen maissa etten onneksi ehtinyt niin pahasti hajoilla :D Mut joo, mullekki kävi pari kertaa noin et olin keittämässä glögiä kunnes tajusin että eihän hella toimi yms. :D