11 joulukuuta 2011

Lumenen uutuudet

Lumene lähetti meille töihin viime viikolla taas paketin täynnä uutuuksia. Nappasin itselleni huulitussin, luomivärin ja kiillon ja loput otin äitille osaksi synttärilahjaa. Meikkivoidetta haluaisin myös testata koska olen kuullut tuosta paljon hyvää, mutta 2 sävy hunajamaito on näin talvella hieman liian tumma omalle iholle. 

Eniten itseäni kiinnosti nämä pitkäkestoiset "huulitussit" (heh heh heh). Silloin kun MaxFactor toi näitä samantapaisia tusseja markkinoille olisin halunnut hirveästi ostaa itselleni sellaisen. Yksi kavereistani oli kuitenkin ostanut kyseisen tussin ja haukkui sen lyttyyn. Testasin myös itse sitä ja huono se oli. Jälki oli suttuista ja kuivumisen jälkeen tuote ei oikein levittynyt kunnolla huuliin. 

No mites sitten tämä lumenen versio? Itse tykkään kovasti, sillä tämä on kaksipäinen. Toisessa päässä on värillinen "tussi" ja toisessa läpinäkyvä huulirasvamainen stick. Kestävyyttä minun on henkilökohtaisesti vähän vaikea testata, koska livon ja syön huulistanu kaiken makean ja tämä maistuu ihan vaniljalle. :-D Tussi levitetään huulille ja annetaan kuivahtaa 30 sekuntia. Sen jälkeen päälle levite tään "stick". Sticki antaa kiiltoa ja edesauttaa sitä, että tussi ei "kuivahda" huulille rumannäköisesti. 
En muista näiden ovh hintaa, taisi olla n. 12€, mutta kannattaa kokeilla. Värejäkin oli tosi montaa erilaista jokaiseen makuun. 
Saatoin vähän liioitella tämän mutristelun kanssa. Huulissa sävy 11 "Salaisuus" ja luomissa Trio luomiväripaletin (lulu) vaaleinta väriä.

6 kommenttia:

loinen kirjoitti...

Mä oon käyttänyt GOSHin huulitussia, ja mulle se on aivan kuin unelma! Normaali huulipuna leviää heti mun käytössä, mutta huulitussin kanssa voin juoda, syödä ja vaikka lipoa huulia. Tykkään eniten siitä kaikista kirkkaimmasta sävystä. Pinta jää aika mataksi, mutta päälle on mahdollista laittaa huulikiiltoa tai huulirasvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei millään pahalla mut toi sun mutristelu näyttää aika.... etovalta. Muutenkin noi ainaiset duckfacet... ei.

Oot kaunis nainen, miksi pilaat kuvat tollasilla ilmeillä?

t. ihailija -86

Asta kirjoitti...

Millä meikkaat kulmakarvas? Ne on aina kauheen kauniisti.

Mirette kirjoitti...

loinen: aa siitä en ookkaa kuullu. Pitää joskus testata kaupassa että millanen on :)

Asta: Käytän sitä lumenen ruskeanväristä kulmakarva"geeliä". Sitä vaan vähän huitelen ja avot. Värjään myös välillä kulmat vähän tummemmaksi... eli kerran vuodessa ja sitten jos unohdan "Meikata" kulmat ne on ihan näkymättömät :D

Anonyymi kirjoitti...

ootpa nättinä :)

Mirette kirjoitti...

anonyymi: Kiitos :))