25 joulukuuta 2011

Leo

Koska tämä blogi on ollut viime aikoina aika yksitoikkoinen, päätin pitkästä aikaa ottaa ns. "päivän asu"- kuvan. Jouduin teipata ensin jesarilla jalustan pysymään pystyssä. Luulin olevani jo voiton puolella mutta myös se ns. kiinnityskohta johon kamera laitetaan oli löystynyt eikä pysynyt "pysty"-asennosssa. Lisää jesaria ja tuloksena muutama vino kuva. Eniten noiden ilmeiden lisäksi näissä kuvissa ärsyttää nuo jaloissa olevat rojut, mutta tosiaan, photaria tässä koneessa ei ole, joten no can do. :-(

Tämä asu oli tosiaan demonstraatio mitä minulla oli päällä siellä myyjäisissä. En ole käyttänyt tota paitaa kertaakaan koska olen odottanut.. laihtumista, mutta päätin nyt kerrankin rohkaistua ja laittaa sen silti vaikka se korostaakin just sitä mitä en haluaisi korostaa: mahaa. Toppi on h&m:n mutta ostettu kirppiksellä muutamalla eurolla (Miran pöydästä, haha) ja korkeavyötäröinen hame taitaa olla joskus ostettu lindexistä.
PS. Mun kädet huutaa "lisää tatskoja".
PPS. Koodilla NLYSALE pääset jo etukäteen kurkkimaan (vasta 26. päivä alkavia) Nellyn alennusmyyntejä osoitteessa www.nelly.com/fi/ale*.

5 kommenttia:

aba kirjoitti...

H0ttis asu & muikki! Ihanaa Joulun jatkoa. :)

NELLI kirjoitti...

ihana asu ! ♥

Mirette kirjoitti...

aba: hih :)

Nelli: kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

miten niin korostaa mahaa? Hyvältä näytät nainen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pistin sulle mailia :)

Piti näköjään erikseen vielä mainita..


pnym