15 joulukuuta 2011

Lentsu

Lääh, puuh, krääh, röyh. Räkää kaikkialla! Seikkailin tänään vartin kierroksen Munkkiniemessä kun kävin lääkärissä. Meillä on onneksi supermukava työterveyslääkäri, ai että. Ensisijaista palvelua. Ei ole mitään verrattavissa vaikka Lohjan Virolaiselle lääkärille joka ei edes ymmärtänyt mitä yritin sille sanoa. Varmasti on yhtä pätevä kuin kuka tahansa lääkäri vaikka Virosta onkin.. mutta hei, kyllä nyt Suomessa suomea pitää osata lääkärissä! Sanokaa mitä sanotte, mutta niin se vaan on. Niin!

No se siitä angstista. Nyt on Duactia, iso purkki (vihdoin) 600mg buranaa ja antibiootit. Kyllä tällä pitäisi lähteä räkä virtaamaan. Loppuun vielä monelle miehen kanssa elävälle naiselle tuttu ilmiö: "Man Flu!"

Ps. Onko kellään ohjeita joihinkin hyviin flunssajuomiin? Inkivääriä ja.. jotain?

2 kommenttia:

Christina kirjoitti...

Tervetuloa vaan räkäkerhoon, täällä toinen kohtalotoveri!

Itse oon juonut vaan Finrexiniä ja Clipperin teetä "puhdistavilla yrteillä" - mitä se ikinä tarkoittaakin. :-D Jotkut superhedelmäsmoothiet ainakin olisivat vitamiinipitoisia! :)

Pikaista paranemista! :)

Mirette kirjoitti...

Christina: Onneksi alkaa jo tuntua paremmalta vaikkakin kesti äsken 15minuuttia että sain taas hengitystiet auki :D

Mä en pysty juomaan finrexiä tai panadol hottia, panadol on vielä pahempaa.. mulle tulee niistä heti sellainen kakova oksennusreaktio, ent iedä miksi :D mustaherukka + menthol ei vaan yksinkertaisesti toimi yhdessä.

Ja samoin sinulle :)