20 joulukuuta 2011

Ärhäkkä Rockabella

Oltiin lauantaina tosiaan Miran kanssa On the Rocksissa myymässä Miran tekemiä Lovelace Couturen tuotteita. Itse tapahtuma oli aika huonosti järjestetty (ei tarpeeksi tiedoitettu) joten ihmisiä ei paikalle saapunut kovinkaan montaa. Paikalle oli myös saapunut myös muutama ärhäkkä "Rockabella" joita teki mieli muutamassa vaiheessa iskeä nyrkillä naamaan.

Olen usein kuullut sanottavan yleisesti että fiftarimuijat ovat yleensä tosi ylimielistä sakkia ns. taviksille. Heidän tyyli on se ainoa ja oikea ja muut ihmiset on vain saastaa. No siis, okei, ei tietenkään pidä paikkaansa.. mutta kyllä näiden akkojen naamasta paistoi taas isolla vittumaisuus. Kun bändi alkoi soittamaan nämä kaksi naista hinautui siihen meidän myyntipöydän viereen.. ja voiko tota myyntipöytää oikeasti olla näkemättä? no ilmeisesti ei.. koska toinen naisista etsi katseellaan hetken kaljapullolleen paikkaa, tarttui myyntipöydän sivussa olevaan muovipussirullaan, heitti sen maahan, asetti pullonsa tilalle ja jatkoi jammailuaan. WTF? :-D Pieni juttu, mutta kuka oikeasti heittää toisten kamoja maahan? Minä seisoin vieressä, olisi sitten vaikka kysynyt että "anteeksi, voiko tätä siirtää/onko tämä teidän" No, siinä vaiheessa todettiin parhaaksi vaan häipyä paikalta. Niin ja oli paikalla myös oikeasti tosi kivojakin tyyppejä.

Mira tuli tosiaan Turusta asti piipahtamaan eka meille Turkuun. Käytiin kyllä ennen näitä hienoja vessakuvia Virgin Oilissa tuttuun tapaan syömässä. Mutta hei, mitä niille Virgin Beefstaken pihveille on tapahtunut :-( ? Ei ne ennen niin sitkeitä ollut, yhyy. 
Lisäsin mun joululahjatoivelistaan tommoisen sauvakihartimen, ooh miten helposti sillä saa kiharoita!
Tässä kaikki Miran ihanat tuotteet esillä. Tosiaan, Mira tekee myös ns. Customina, että jos mielessä on idea hiuskoristeeseen tai korviksiin, kannattaa laittaa kyselyä esimerkiksi Facebook-sivujen kautta. Minusta ei tällä kertaa teidän onneksi ole kuvia ;-) Ne tärähti eikä tuolla oikein kehdannut räpsiä salaman kanssa. Oli kyllä ihan kivaa, vaikka nyt asiakkaita ei hirveästi ollut.. ja ne "rockabellat".

6 kommenttia:

Heatley kirjoitti...

Mie oisin saattanut suutuspäissäni heittää sen muijan juoman maahan siitä pöydältä.. Voi v***u käytöstä.

Hertta kirjoitti...

Ylimielistä porukkaa löytyy kyllä jokaisesta alakultturista, ovat jotenkin parempia ku muut ihmiset, keikoilla ainaki näkyy semmosia tyyppejä paljon. Tosin kusipäitä on maailma täys, osalla on vaan kellohelmat ja osalla vero modan vaatteet :)
Oisitte huutanu niille tytöille vaan, et "oi, tämä ei ole mikään baaritiski, ota se kalja vittuun siitä".

Mirette kirjoitti...

Heatley ja Hertta: Siis jos me oltais oltu viihteellä, eli siis ihan niinku tultu juomaan niin varmasti olis tullut suusta muutama valittu sana. Nyt kun kuitenkin oltiin ns. ammattimielessä myymässä niin ei sitten viittinyt alkaa siinä suuta soittamaan vaikka muutamat ärräpäät lentelikin :D

Ja Hertalle vielä tosta alakulttuuri-toteamuksesta: niin totta!

Kiti Momo kirjoitti...

Muuten. Sun bannerit yms näkyy joo taas, mutta käyttäjäkuva esittelyssä, eli tossa MIRETTE-nimen alla ei näy vieläkää. Lukee vaa jotain Tinypic-höskäämöskää.
nimim. ihan vahingos huomasin

Mirette kirjoitti...

Kiti Momo: No ompas outoa koska se näkyy kuitenkin mulla ihan normaalista :< whatta hell. ää!

Kiti Momo kirjoitti...

No probs, nyt näkyy! :D