23 joulukuuta 2011

Hyvää Joulua! ♥

Löysin Seppälästä itselleni vielä yhden joululahjan. Ihanat kirsikkakorvikset hintaan 4,95€ (-40% eli n. 2,5€). Bongasin nämä ensin Miran korvista ja sitten kateuden puuskassa kävin metsästämässä näitä keskiviikkona samalla kun yritin etsiä iskälle lahjaa. Nämä on kyllä yllättävän painavat joten saa nähdä miten kestää korvissa :-)

Tämä blogi hiljenee aikalailla täysin joulun pyhien ajaksi. Lähden tosiaan viettämään joulua äitille ja palaan kotiin varmaan vasta maanantaina. Riippuu kyllä vähän tästä flunssastakin... :-/ Eli oikein hyvää joulua kaikille kivoille lukijoille :-)

6 kommenttia:

Qtja kirjoitti...

Hypistelin noita korviksia kans Seppälässä, ihan mahtavat! Muistan katelleeni joistai vanhoista valokuvista et äidillä ois kultaisessa nuoruudessaan ollut samantyyliset, harmi kun ei enää taija olla tallessa :-(

Ninnu kirjoitti...

Ompas söpöt! Vaikka usein nuo ei ole korvissa ihan parhaimmat mahdolliset, mutta aika ihanasti sopii joulun tunnelmaan :)

Olen vasta alkanut seurata blogiasi ja aikas kivalta vaikuttaa. Mukavaa joulua siis sinulle! <3

Käyhän kurkkimassa myös omia kirjoituksiani! ;)

Sara kirjoitti...

Eikä, mä just tänään katoin Seppälässä noita korviksia !! :) Valitsin sit kuitenkin toisenlaiset 8)

ina kirjoitti...

mahdit joulut sinnekin! :-) pitää kyl käydä itekin kattomassa noita korviksia.. ihanat! ja toivottavasti flunssa häippäsee pois heti!

I'm Lacking kirjoitti...

Hauskaa joulua ♥

Mirette kirjoitti...

Qtja: hii, joo mäki tykkään. Joskus meinasin tilata ebaystä noita muoviosuuksia että olisin voinut itsekkin tehdä kirsikkakorvikset, mutta no, kävi näinkin :)

Ninnu: Ei ne onneksi loppujen lopuksi ollut niin painavat että alkais korvanipukat lerpattamaan x) vaikkakin heti jos osuu korva kaulaliinaan yms, niin sitten huomaa sen painon.

Ja samoin, hii, tervetuloa seuraamaan. Minä käyn :)

Ina: Nyt alkaa onneksi flunssa olla jo voiton puolella... ei se vaatinutkaan kuin parit antibioottikuurit x)

I'm lacking: :) samoin!