16 joulukuuta 2011

Akryylikynnet

Bongasin Pretty.fi sivuilta tämmöisen Akryylikynsien aloituspakkauksen. Onko kukaan kokeillut? Saako tuolla oikeasti itse tehtyä hyvännäköiset kynnet vai kannattaako mielummin vaan mennä ammattilaiselle? Houkuttaisi tilata testiin, mutta sitten jos tuote on ihan susi niin ei huvittaisi laittaa yli 70€ humpuukiin...
Tuoteselosteessa sanotaan näin: Amazing Shine Deluxe Acrylic Kit aloituspaketti sisältää kaiken mitä tarvitset ammattilaatuisten rakennekynsien tekemiseen. Nämä täysikokoiset tuotteet riittävät jopa 20 käyttökertaan!

Kokemuksia/mielipiteitä/vinkkejä?!

6 kommenttia:

Tupe kirjoitti...

Ite ostin ebayn kautta alotuspaketin 15€ ja tosi hyviä on tullut. Et kyl musta tuntuu että silloin tollakin tulee, vaikka onkin monta kertaa vielä kalliimpi :) Ittelläni ollu niin paljon käytössä että tilasin eilen lisää kynsitippejä 500 kpl ja ei maksannu ku 2,30e.

Kissankulta kirjoitti...

Noita saa Ebay:stä halvemmalla :) Ainakin olettasin, koska geelejäkin sai. Ite tilasin ensimmäiset sieltä.

Hanilo kirjoitti...

Varmasti saa hyvi' kunhan huolella tekee. :) Tarviiko akryylikynsiin uv-uunia?

Mirette kirjoitti...

Hanilo: Emmä tiiä :<

Anonyymi kirjoitti...

Tilasitko nämä? varmasti tuolla hinnalla saat jo monipuolisempiakin paketteja muuualta, tai halvemmallakin uskon löytyvän.

vertaile esim. näihin

http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/Akryylikynnet

http://www.mimax.fi/akryylikynnet-aloituspaketti-vylet-nails-p-2585.html

akryylikynsiin ei tarvita uunia vaan se on ilmakovetteinen, ja siksi ehkä hankalampi tehdä kuin geelillä.

Satte kirjoitti...

Suosittelen tilaamaan ebaystä ja sitten jos tykästyt kynsien tekoon niin voit tilata laadukkaampia tuotteita täydentämään settiäsi :)