12 marraskuuta 2011

Victory

Jee, voitin Andiamon Kenkäkupla-kisasta 100e lahjakortin.. Andiamoon! Skaba on vielä käynnissä tämän ja ensi viikon (kai) eli kannattaa nyt ehdottomasti osallistua. Ideana on vaan stailata jonkinlainen asukokonaisuus kenkien perusteella ja se joka saa eniten tykkäyksiä voittaa. Sivusto on vähän sekaisin tällä hetkellä, joten kannattaa olla hieman kärsivällinen kun sinne kirjautuu... itse esimerkiksi kirjautumisen jälkeen linkki heitti erroria, mutta pienellä vaivalla pääsee äkkiä takaisin sinne kenkäkuplan sivuille.. kopioikaa vaikka linkkikenttä teille johonkin valmiiksi. 
Peetahan voitti ensimmäisen viikon stailausskaban ja kävi noutamassa itselleen Andiamosta vagabondin maiharit. En haluaisi kutsua itseäni matkijaksi, mutta itsellä olisi vähän samat mustat popot mielessä (ja kenkäkuplaankin päädyin Peetan kautta, hah, eli kai mä vähän matkin :-(.. sori) .. ellei jotain bikerinmallisia löydy noiden entisten rikkinäisten tilalle. Ajattelin kohta käydä testaamassa samalla kun etsin iskälle jotain lahjaa.. ja loppu viikonlopuksi suuntaankin Lohjalle :-)

Apua, mitä te ostatte/teette lahjaksi teidän isille?

2 kommenttia:

Peeta kirjoitti...

Hahhah, voin vain suositella noita maihareita! Oli siellä kyllä jotain biker-tyylisiäkin, kait.. Meitsi ei vietä isänpäivää ku iskä on roomassa, mööh.

Mirette kirjoitti...

Peeta: Voi shiat, mä kävin lauantaina kyttäämässä niitä kenkiä enkä löytänyt mistään! kävitkö forumin andiamossa? Toivottavasti niitä tulee lisää :( Tai ees jotain yhtä kivoja.. mun kengät hajoo kohta jalkoihin.. :D