06 marraskuuta 2011

Stailaa sun kengätLiityin viime viikolla Andiamon kenkäkupla-kilpailuun, jossa tehtävänä on ottaa kuva omasta asukokonaisuudesta joka on suunniteltu kenkien perusteella. 

Muut Kenkäkuplan jäsenet äänestävät parasta asua ”like”-painikkeella viikon ajan. Voittajat valitaan joka viikon maanantaina kuvan ”like”-äänien määrän perusteella, jolloin myös uusi Style your shoes -kisa pyörähtää käyntiin. Saadakseen lisää ääniä kisaajien on mahdollista kutsua omia kavereitaan liittymään Kenkäkuplaan ja äänestämään kyseistä asua. 

Eli kenkäkuplaan  voi osallistua (http://www.bublaa.com/kenkakupla) rekisteröitymällä ja lataamalla oman kuvansa Style your shoes-albumiin :-) Osallistua voi vaikka joka viikko lataamalla kuvan aina maanantaisin aukeavaan uuden viikon kansioon. 

Käykäähän tykkäämässä minun kilpailukuvaani täällä. Tänään siis tosiaan starttaa jo uusi kilpailu, mutta vielä ehtii käydä antamassa ääniä minun kilpailukuvalleni (joka on aikamoinen suttura - laatu jostain syystä meni tosi huonoksi) eli onnea kaikille kilpailuun!

Ps. En tiedä miksi tuo teksti ei näy kokonaan, sori. :-D

HUOM. UUSI KISA ON KÄYNNISTYNYT, LADATKAA STAILAUKSENNE TÄNNE. 

Ei kommentteja: