15 marraskuuta 2011

Lohja-look

Pakotin pikkusiskon ottamaan minusta pari valokuvaa viikonloppuna. Näistä tuli niin mielettömän upeita että pakko julkaista teillekkin. Alla olevassa asussa koostuu kyllä aikalailla koko tämän Syksyn pukeutumislookki.. ainoastaan kulahtanut huppari puuttuu. Boringggg... mutta kun on kylymä... ja pimeetä ja ankeeta ja rumaa, ja läski. Hiuksetkin tarvitsee selkeästi kampaajaa. Ehkä joulukuussa sitten kun on budjettia. 
Menen muuten torstaina laittamaan itselleni ripset, jee. Tällä kertaa käyn laittamassa ne myyrmäessä, saapi nähdä millainen lopputulos tulee. En vaan jaksa että näytän jatkuvasti niin aneemiselta (en yleensä jaksa arkipäivisin edes laittaa ripsaria) ja nyt alkaa tämä pikkujoulu-seasonkin. Mikä pituus teidän mielestä on hyvä, 13mm? Haluan lehmänripset! <-- Joku anonyymi voisi jo tarttua tuohon. "Sähän näytät jo ihan lehmältä!".

T: Muu-Muu

8 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Oot ihan mahdoton! :D

Mikä noissa hiuksissa on vikana? Hyvältä näyttää minun silmiini ainakin. ;) Oma juurikasvu on pääsyt venähtämään ihan kamalaksi, mutta en jaksa raahautua vielä(kään) kampaajan tuoliin. Jos tuossa joulukuussa voisin sitten tuhlata.

Mulla ei ole mitään hajua noista ripsiasioista. Luomuilla mennään niissäkin. ;) Laitahan kuvaa, kun on räpsyttimet kunnossa!

Mirette kirjoitti...

Niina: Hah, no siis ei periaatteessa niissä ole mitään vikaa, muuta kuin että tyvikasvu on taas pari senttiä.. nykyään kyllä se ei erotu enää niin paljon kuin ennen.. eli väri alkaa pikkuhiljaa olla sellainen mistä tykkään (ja helppo hoitaa kun ei koko ajan näytä kaljulta).. olisi vaan kiva saada sinne sekaan muutama kontrastia tuova raita yms.. jotain.

Käyn nyt tässä kuussa laittamassa räpsyt ja sitten ensi kuussa kun käyn lohjalla voisin tosiaan varata sen kampaaja-ajan. Epäilen kyllä että muistan..

Ja täytyy tosiaan ottaa kuvia kun ne on "päässä". Eilen värjäilin ripsiä mustaksi ja onnistuin taas mälläämään toisen silmäluomen mustaksi.. toivottavasti se haalenee pois ennen torstaita :DD

Qtja kirjoitti...

Jonkin aikaa lukeneena tuun ekkaa kertaa kommentoimaan! =) Mulla on ollut ripsipidennykset kerran (ilmasiks sain niin olihan se pakko ottaa :D), pisimmät tais olla 14mm kun omatkin räpsyttimet on suht pitkät. Ne kyllä helpotti elämää huomattavasti, ei tarvinnu ripsaria laittaa eli siinä säästää aamuisin huimasti aikaa!

Ps. tykkään blogistasi, kirjoitat hauskasti ja vaikutat muutenkin hauskalta tyypiltä =) Hauskaa.

Mirette kirjoitti...

Qtja: hihii, tervetulo "remmiin" ja kiitos.

Joo ja siis mulla tosiaan on ollut jo kerran pidennykset, silloin harjoittelijan tekemät.. nyt odotan innolla mitä "ammattilainen" saa aikaan :P Ainut mikä kirpaisee on tietysti se hinta.. heh.

Netta kirjoitti...

Mulla on 13 mm ja 11 mm sekaisin, ja näyttää ainakin omasta mielestä kivalta ja on tarpeeksi "näyttävät", koska en halua mitään turhan pliisuja. Äiti on tosin sitä mieltä, että nää ei näytä enää yhtään aidoilta, mutta en mä tiedä onko niiden tarkoituskaan näyttää niin kovin "aidoilta" :)

Mirette kirjoitti...

Netta: uuh, kuulostaa hyvältä. Ja nyt näin pikkujouluseasonina saakin olla vähän bling! :D

Maukku kirjoitti...

uuu babby oot niin söppe! ja hiukset on just hyvät! antaisin kaikkeni, jos miukii ois tuollaiset tuuheet ja laineikkaat <3

t: maukku

Mirette kirjoitti...

Maukku: hihi, kiitos. :) Joo, on näistä luonnonkiharoista joskus hyötyä.. eipä ainakaan ole päässä liiskana.. ja.. no joo. :D