14 marraskuuta 2011

Koiruuksia

Vietin puolivahingossa sitten koko viikonlopun Lohjalla. Alunperin oli tarkoitus tulla jo eilen kotiin, mutta sitten jossain vaiheessa tajusin että hei, mä voin olla vielä yhden yön koska saan aamulla kyydin töihin. Eipä tarvinnut turhaan istua bussissa taas kahta tuntia että pääsee kotiin, niin! Tänä aamuna kyllä hieman kadutti etten jaksanut vaivautua kotiin koska en oikeasti saanut viime yönä nukuttua minuuttiakaan.. tällä kertaa luovuin ajatuksesta nukkua "kumipatjalla" ja kuvittelin että sohva olisi mukavuudeltaan parempi - väärin. Voitte kuvitella varmasti että kun alla oleva karvakasa porautuu kylkeen.. siinä ei sohvalla hirveästi enää ole liikkumisvaraa... eikä sitä kyllä raaski töniäkkään pois. 
Isänpäivä meni noin muuten ihan leppoisissa tunnelmissa. Käytiin isukin kanssa Rossossa syömässä ja turistiin syntejä syviä. Iskä sai lahjaksi kirjan, uistimen, sukat ja suklaata joka oli mun mielestä ihan mahtilöytö Stockmannilta putkimiehelle.. niin ja tietysti hienon kortin johon mun veli kirjoitti nimensä väärin.. xD "Oho, unohdin N-Kirjaimen, voi vittu"

Mites teidän viikonloppu sujui?

8 kommenttia:

pippariina kirjoitti...

Onpa tutunnäköinen ilme koiralla, vaikka rotu on aivan eri. Hankaako tuo leukaansa silleen nautinnollisesti tiiviimmäksi ihoa? Se on päivän paras hetki.

Paitsi silloin kun tää mein bulldoggi haisee hiivalta. Niinkuin nyt..

Mirette kirjoitti...

pippariina: Jep :D Ja parasta on kun toi tekee sen aamulla.. cuute :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä kirjotin viimeisinpään synttärikorttiin nimekseni "Miinas" :D Ei se oo niin justiinsa.

T. MIINA ilman ässää.

Sara kirjoitti...

Ihana koira <3 Pakko heti mennä halimaan tota omaa karvakorvaa 8)

aba kirjoitti...

MIKÄ NENÄ !!

Mirette kirjoitti...

aba: se on nuusku-nenä

Christina kirjoitti...

Voi apua, miten suloinen otus <3

EErin kirjoitti...

iha törkee hyvä toi suklaa tsydeemi. muistaakseni noita on ollu myös siellä lohjan abc:n "leipomo puodissa"