02 marraskuuta 2011

Jee

Ellokselta tilaamani lamppu saapui eilen. Oli tosi vaivaannuttavaa hakea se jostain Myyrmäessä olevasta Siwasta, jossa oli huonosuomi-venäläinen myyjä. En tajunnut puoliakaan mitä se sanoi, ja se puhui mulle kuin rikolliselle. "Mistä paketti tulee?!" Raksuttaa raksuttaa, tsekkaus viestistä, oikosulku "öö.. Ellokselta" "hmm... hjuvaa (ja tutkiskeleva katse henkkareiden ja mun naaman välillä)". Wtf? No, sain kuitenkin lamppuni. 

Lampussa oli aluksi aivan liian pitkä "vaijeri", mutta onneksi handyman hoiti sen lyhyeksi ja lopulta kattoon. On se kyllä aika fab :-) Aloin heti visioimaan jälleen kerran uudesta matosta ja tv-tasosta. Iih, lottovoitto missä olet? Ja kokeiltiin tuohon jo yhtä lamppua, woah mikä valovoima! Kohta voi alkaa sisällä räpsimään kuvia. Tarvitsen kyllä vielä kolmijalan että voin alkaa räpsimään itsestäni kokokuvia. 


Lottoamisesta tuli mieleen että ostin viikonloppuna veljelle synttärilahjaksi 30e lahjakortin Citymarkettiin ja luontoarvan, no arvatkaas, se voitti siitä arvasta 15€, aika hyvä :-D Ja nyt jos joku kysyy että kuka hitto ostaa Cittariin lahjakortin, öö no minä. Ajattelin että se voi itse ostaa itselleen haluamansa tietokonepelin kun en itse niistä loppujen lopuksi tajua yhtikäs mitään.  Mä olisin ainakin onnellinen Citymarketin lahjakortista, sieltähän saa vaikka mitä! Tai Prisman, bonusta!


2 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

ÄÄÄ MITEN HIENO LAMPPU !

Mirette kirjoitti...

Joanna: Se oli aika kirpeen hintainenkin mutta onneksi voi maksaa osarilla ja elloksella on aina noita -50% yms kamppiksia :D