28 marraskuuta 2011

Fikkaripiilo

Viikonloppuna juhlittiin Essin ja Teemun yhteissynttäreitä. Teemana oli lastenjuhlat 90-luvun tyyliin. Kuunneltiin kunnon ysärihittejä, syötiin barbiekakkua ja pelattiin fikkaripiiloa. Oli kyllä ihan hullun hauskaa. Alla muutama räpsy illasta. Mun kamerassa oli vain muutama kuva koko illalta.. mutta sehän tarkoittaa vaan sitä että meillä oli kivaa. 
Itse jostain syystä sivuutin tuon "lasten"-etuliitteen kokonaan pois ja päädyin bileisiin "grungena". Siitä ei vaan ole mitään muuta todisteaineistoa kuin tämä yksi kotona otettu kuva.. jossa mulla ei ole edes asu vielä valmiina. Väsäsin kuitenkin clip-oneista pitkästä aikaa tommoisen indica-pehkon. :-)
Seuraavana viikonloppuna suuntana olisi Lappeenranta. Ollaan tässä yritetty pohtia muutamia teemoja, mutta mikään ei ole vielä jäänyt pysyäkseen. Yksi ideoista oli "Venäläiset naiset" :-D. Heittäkääs meille jotain hauskoja teemaehdotuksia?

3 kommenttia:

EErin kirjoitti...

Moi Miretteee :) jee löysin blogin !! ihanat pippalot ollu ! söpöt, haha. toi venäläiset naiset olis ihan ok :) olis hauska nähdä miten toteutatte sen teeman ja kuinka hyvin ;)

Mirette kirjoitti...

Eerin: Haha, joo mun piti jo aamulla tulla kommaamaan sulle mutta en sitten kehdannu :D hahah.

Joo venäläiset naiset ois helppo mut ei kukaan meistä omista semmosia piikkisaappaita mitkä selkeesti kyllä kuuluis tähän teemaan messiin.. :D ja turkikset x)

Christina kirjoitti...

Jotenkin ihana synttärijuhlateema. :) Ja nyt mun tekee mieli kakkua...