19 lokakuuta 2011

Remington sleek and curl

Ostin kesällä itselleni Prismasta remingtonin sleek and curl -muotoiluraudan. En hirveästi jaksanut esitellä sitä, koska en jostain syystä osannut käyttää sitä (tai siis en saanut tehtyä kiharoita). Käytin rautaa siis lähinnä vain suoristamiseen ja siihen kyseinen vempele oli ollut vallan mainio. Valitettavasti n. 4kk käytön jälkeen (olen käyttäny n. 1 krt viikossa) rauta lakkasi toimimasta. 
Raudassa on nappulat jolla saa säädettyä haluamansa lämpötilan. Minä säädin lämpötilan 200 asteeseen mutta mitään ei tapahtunut, rauta pysyi kylmänä. Kokeilin myös eri lukemia ja eri pistorasioita mutta mitään ei tapahtunut. Eniten asiassa tietysti harmitti se, että en ollut säästänyt ostokuittia/takuulappua.  Päätin kuitenkin viimeisenä oljenkortena pistää kyselyä remingtonin maahantuojalle, jos he vaikka tietäisivät mistä vika mahtoi johtua. Reklamoinnin jälkeen tuli ystävällinen viesti että olen kovan laatusyynin jälkeen valitettavasti saanut viallisen tuotteen, - ja voin lähettää sen maksutta Remingtonille saadakseni vastaavan tuotteen rikkinäisen tilalle. Jeee!  

Kyseessä ei siis ollut mistään älyttömän kalliista raudasta (taisin maksaa omastani 35e) mutta silti harmitti että "kolmen vuoden takuu"-rauta meni neljässä kuukaudessa rikki. 

Torstaina kävin sitten hakemassa uuden raudan postista. Mukana tuli myös pieni kultainen pussukka jonka sisältä löytyi kolme käsikorua. 

Eli iso kiitos Remingtonille tämän pörhön pelastamisesta ja hyvästä asiakaspalvelusta. :-)

Ps. Opin lauantaina tekemään kiharoita!

6 kommenttia:

RagDoll kirjoitti...

Loistavaa asiakaspalvelua! =) Ihana kuulla, että tuollaistakin oikeasti tapahtuu..

Mirette kirjoitti...

RagDoll: Oli kyllä :) Ja sen takia just halusin asiasta mainitakkin että jos nyt jollain joskus sattuu olla samanlainen kriisi, niin näinkin voi joskus käydä :D

Iina kirjoitti...

Kuules, kuules! Sulle olis haaste mun blogissa!

http://nicelaif.blogspot.com/2011/10/8-satunnaista-asiaa-iinasta-jes.html

Mirette kirjoitti...

Iina: oujee, täytyy tehdä :D Mä en kyllä ikinä keksi mitää fiksua näihin XD

Anonyymi kirjoitti...

Voi paska, toivottavast mun rauta pysyy ehjänä. On nimittäin samanlaine.

Mirette kirjoitti...

Anonyymi: No näitä valmistusvikoja on kuulemma tosi harvassa :) tai pitäis olla.