13 lokakuuta 2011

OMG

Erittäin mielenkiintoinen tiedotettava asia teille josta unohdin kertoa, liityin tiistaina Ladylineen. Se maksaa 79€/kk, eli ihan naurettavan kallis..ja ja.. en voi käsittää itseäni. No joka tapauksessa, toivotaan että tästä alkaa hullu treenaaminen ja laihdutusprojekti - tai ihan vaan hyvinvointiprojekti. Ja nyt kun olen asiasta täällä maininnut voitte kaikki alkaa heittämään niitä "onkos tullut käytyä salilla, läski" - kommentteja oikein olan takaa. Tosin muhun ei ole koskaan toiminut käänteispsykologia - eli tommoiset kommentit laittaa vaan parkumaan. 

Mitähän muuta.. no, tosiaan olen töissä 9.00-17.00, sen jälkeen valun himaan, teen ruuan ja tapitan tv:tä. En ole vieläkään päässyt eroon tästä piinaavasta flunssasta joten vielä en edes pääse ahdistumaan salille. On ehkä hieman outoa, että osittain odotankin jopa sitä. :-D Ja tosiaan koska täällä asunnossa ei ole vielä kattolamppuja eikä sitä isoa vaatekaappia niin kaikki "pukeutuminen" yms hösääminen on jäänyt kyllä vähemmälle. Ei hirveästi kiinnosta miettiä mitä pistää päällensä jätesäkistä.. ja siksi tämän blogin sisältö on nyt ihan kakkaa.. Pitäisi keksiä jotain kirjoitettavaa/kuvattavaa, mutta en keksi :|

No mutta, nyt lihamureke pois uunista ja katsomaan Varesta (huhtikuun tytöt).  Hauskaa torstaita teille? Onko ollut epäonninen tähän mennessä?1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Täällä on ainakin ollut onnistumisen päivää! :) Mies käytti autonsa jälkikatsastuksessa ja oltiin satavarmoja ettei se mee läpi, koska ABS-valot palaa. Niinpä sieltä näpsähti kuitenkin hyväksytty leima paperiin :D Ei tainnut huomata ollenkaan että se valo palaa ja jotain on vialla.
Olisi voinut luulla että ei mene läpi, jos tänään on kerta joku epäonnistumisen päivä??