05 lokakuuta 2011

Koti

I'm alive! Joo, elikkä viikonloppuna sitten muutettiin tänne Kaivokselaan jonka takia olen täysin kadonnut linjoilta. Eilen saatiin asuntoon netti ja tietokone että nyt voi taas hieman päivitellä. Täällä on vielä kaikki ihan kesken ja tulee varmasti olemaan vielä monta viikkoa. Ensisijaisesti pitäisi saada minulle vaatekaappi, koska kaikki vaatteet on tällä hetkellä tuossa olohuoneen lattialla viidessä jätesäkissä :-( Masentavaa. Myös matot, hyllyt, kattolamput yms. puuttuu. Hirveä tunne kun haluaisi kaikki heti ja nyt, mutta ei se ole mitenkään mahdollista ihan niinku jo pelkästään rahallisestikkin.. ja en oikein vielä edes tiedä että miten tätä nyt sisustelisi. Olen kyllä tullut siihen lopputulokseen, että tahdon mun punaisesta TV-tasosta eroon ja vaihtaa sen maltilliseen valkoiseen.. rakastan värejä, mutta ne toimii paremmin kankaissa ja muissa pikkujutuissa. 

Sitten vähän kuvia tästä uudesta kämpästä (39m2).

Keittiö 
meillä ei ole pakkasta :-(
Olohuone
 Pikkuruinen makkari
Vaatehuone ja wc (rakastan tota uutta vessaa, ah, ei enää punaista tapettia <3)
Eilen sain myös kuulla jotain todella ikävää. Mun tietokone - ei menekkään takuun piikkiin. Näytöstä oli löytynyt joku painauma, joka on ilmeisesti tullut jostain iskusta - koneessa ei kuitenkaan ole ulkoisia vaurioita, mutta koska kone on varmasti tippunut (???) niin takuu ei korvaa. Myös kovalevy on pamahtanut rikki? Mitä en voi käsittää ollenkaan, koska tosiaan, rikkoutumista edeltävänä iltana kone toimi moitteettomasti ja aamulla se oli pimeänä. Kovalevn saisi takuun piikkiin korjattua, mutta näytön korjaus maksaisi yli 350€, joten en koe että kaksi vuotta vanhaa konetta on järkeä enää korjata...No, minä tietysti purskahdin itkuun heti kun kuulin tämän tuomion: koska tietokone = elämä. Ja kaikki säästöt on mennyt nyt tähän muuttamiseen... että mistäs tästä nyt sitten pierastaan rahat uuteen koneeseen. Huoh, mutta ei mahda  mitään. Yritän vielä tiedustella vakuutusyhtiöltä että saisiko sieltä jotain korvauksia. Seuraava kone saisi olla tämä, onneksi osarihintakin on VAAN 179€ :/ föö. 

Ja sitten vielä kurkitus tämän hetkiseen tilanteeseen... keskeneräiseltä näyttää. Ja mun kalliit marimekon siirtolapuutarhan verhot on liian lyhyet! Tosin jos purkaisin nuo alaompeleet niin saisin lisää pituutta ainakin 30 cm.
 Makkarin ja olkkarin välissä on tosiaan ihan tuommoinen minikeittiö, ja täältä pääsee periaatteessa ovien kautta ympräri koko asunnon. Toinen makkarin ovista kuitenkin pistettiin ns. kiinni, jotta sängyn saa fiksusti aseteltua.
 Makkariin löysin jo yhden potentiaalisen kattolampun, jee. 
 Tämä kuva on otettu ennen loppuja tavaroita.. eli nyt on vielä enemmän laatikoita ja jätesäkkejä.. yhyy :D No, sunnuntaina sitten varmaan ikeaan.
 Tämmöstä täällä, miltäs vaikuttaa? Sisustusvinkkejä saa laittaa kehiin :D Minkävärinen matto olkkariin?

16 kommenttia:

angie kirjoitti...

onpas kivat maisemat! itse nään ikkunasta vain rumia taloja, taloja, rumia taloja ja hmm.. oho! kaksi puuta jos katsoo todella vinoon ja vaikeassa asennossa ikkunasta ulos! score o/

aww, muutenkin mukavanoloinen asunto. en malta odottaa että saat / saatte sen sisustettua :)

Mirette kirjoitti...

angie: Juu, hirveä hinku tosiaan saada kaikki heti että tästä oikeasti sais semmoisen tunnelmallisen kodin jossa viihtyy. Nyt jos jostain saisi ylimääräisen tonnin, tietäisin heti mitä hommaisin tänne :D Hah. Ja tosiaan, sunnutai tuntuu niin kaukaiselta, koska haluaisin ostaa niin monta eri juttua.. mutta sitten taas toisaalta, huomenna palaan sairaslomalta töihin, perjantaina kb bileet, lauantaina mummin synttärit ja hups, sitten pääsee! :D

Mulle tärkeintä on nyt että tästä ei tuu enää semmoinen synkkä ja pimeä luola, ja siksi mietin tota tv-tason vaihtoa ja nyt jopa mustan päiväpeiton vaihtamista valkoiseksi XD

Heatley kirjoitti...

Hei, maalaa se tv-taso ite valkoiseksi :) Se on oikeesti mukavaa puhaa. Maalasin kesällä varmaan 30v vanhan puunvärisen yöpöydän valkoiseksi sekä vaihdoin vetimen ja siitä tuli ihan mielettämän hieno. Hienompi mitä kaupasta vois ikinä saada (vaikka itte sanonki) :)

Mirette kirjoitti...

heatley: No itseasiassa hyvä idea, mut en tiedä miten se oikein onnistuis käytännössä kun toi materiaali on tommosta kiiltävää ja.. painaa ku synti, että jotain... metallista? :D Että onko siihen olemassa sitten edes mitään maalia..

Heatley kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Mirette kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heatley kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Mirette kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Mirette kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Niina kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Elina kirjoitti...

MIMOSA kirjoitti...

Oon aina välillä lueskellut blogiasi, mutta tämä taitaa olla ensimmäinen kommenttini tänne :)

Ää en kestä :D Ihan kamala sisustusinto ja tuntuu, että jokapaikassa on vaa kuvia uusista asunnoista! Haluaisin niin paljon tyhjentää tän koko meidän kämpän ja siivota kunnolla ja tuoda vain tarkkaan harkitut tavarat takaisin. En tiedä oletko jo laittanut uudempia kuvia tästä kodistanne, joten menenpä kurkkimaan lisää blogiasi! :) Mukavaa alkavaa viikkoa!

Mirette kirjoitti...

MIMOSA: Joo, mullekkin iskee aina semmoinen jos blogeissa ollaan paljon muuttopuuhissa. Mäkin odotin viisi vuotta että vihdoin pääsin asumaan semmoiseen asuntoon jossa olen aina halunnut asua. No okei, ei tuo nykyinen vielä unelmien täyttymys ole.. mutta kuinka onnellinen olenkaan laatoitetusta vessasta ja valkoisista seinistä? aah :D ja saatoin muutamia kuvia räpsiä vähän aika sitten fisulla :P